Menu

Heymo 1 – joukkueiden kustannustehokas kotipesä

Espooseen keväällä 2022 avautunut Heymo 1 on uudenlainen joustavan palvelun hotelli, jossa maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tämä hotelli tarjoaa kustannustehokkaan tukikohdan myös sporttiryhmille.

"Heymon hinnoittelu on varsin sopiva esimerkiksi junnujoukkueille", kertoo hotellin Lead Fixer Jarmo Ritala. "Huoneista meidän Heymo Room on nuorten suosima majoitusvaihtoehto. Kolmessa väliovella yhdistetyssä huoneessa nukkuu mukavasti jopa seitsemän urheilijaa."

Sijainti Espoon Keilaniemessä, useiden urheilupuistojen ja kahden jäähallin lähellä, on etu sekin. "Eri sporttikohteisiin pääsee meiltä näppärästi, ja bussi pudottaa ja poimii urheilijat hotellin edestä helposti. Toisaalta Helsingin turnauksiin ja tapahtumiin ajaa metrolla hetkessä", Ritala toteaa.

Hotellin palvelut ovat rajatut, mutta läheltä löytyy hyviä vaihtoehtoja niin treenamiseen kuin ruokailuihin. "Hotellin asukkaat saavat käyttää samassa rakennuksessa olevaa kuntosalia veloituksetta, ja läheltä löytyy paljon laadukkaita ulkoliikuntapaikkoja. Espoon suositulla rantaraitilla taas pääsee lämmittelemään kauniissa merimaisemassa. Joukkueiden elämykselliseen vapaa-aikaan sopii läheinen vesiurheilukeskus Laguuni wake-ratoineen ja jättimäisine vesipuistoineen", Ritala suosittelee.

Automaatista löytyvä aamiainen on kompakti vaihtoehto tiukan aikataulun aamulähtöihin, sillä valmiiksi pakatut aamiaistuotteet on helppo napata mukaan treenikassiin. "Mikäli joukkue kaipaa monipuolisempaa aamupalaa, järjestämme sen ravintola Well 7:n kanssa, samoin kuin sporttiateriat sporttihinnoin", Jarmo Ritala kertoo.

Espoossa käynnistyy kohta vilkas urheilutapahtumien syksy. Lokakuussa luistellaan Finlandia Trophy Tapiolassa, ja marraskuun vaihteessa kisataan ringeten naisten ja nuorten MM-kisat Matinkylän jäähallissa.

Tervetuloa Heymoon kilpailijat ja kannustusjoukot!