Menu
Original Sokos Hotel Kimmel Spa, Kylpylä, Joensuu, Pohjois-Karjala, Itä-Suomi, Suomi
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa

Hemmotteluhetkiä Kimmel Spassa

Hemmottele itseäsi hotellivierailun aikana! Kimmel Spa on uusi, laadukas hotellikylpylä Joensuussa porealtaineen, saunoineen ja elämyssuihkuineen. Nautiskele kylpylän  allasosastolla, lämmittele saunan löylyissä ja rentoudu sitten span lämpöpenkeillä raikkaita juomia nautiskellen. Kylpylän tunnelmallinen sisustus on arkkitehti Jaakko Puron käsialaa.
 
Kimmel Span allasosastolta löydät porealtaan, kylmäaltaan, elämysaltaan sekä virkistävät jalka-altaat. Saunojat valitsevat Suomi-saunan löylyt tai höyrysaunan levollisen tunnelman. Spa-alueella on lisäksi erillinen kuntosalialue ja hyvät pukuhuonetilat. 
 
Kimmel Span hinnat:
 
Sisäänpääsy hotelliasukkaille 20 e, lapset 4–14-v 10 e. 
 
Superior X-huoneissa ja Junior Suitessa  majoittuville Spa-elämys kuuluu huoneen hintaan sekä lisäksi Suitessa Spa-elämykseen sisältyy myös Lumene-tuotteet.
 
Kylpytakki, -tossut ja pyyhe 12 e, Lumene-setti 12 e, pelkkä pyyhevuokra 3€. Asiakasomistajaviinit alkaen 24,90 e/pullo.
 
Kimmel Spa on avoinna joka päivä klo 10–22, perjantaisin ja lauantaisin K-18 kello 18 jälkeen.
 
Hotellikylpylä avautui 18.7.2022.
 
 
Vuokraa Kimmel Span yksityissauna! Saatte käyttöönne oman hulppean saunan sekä pukuhuoneen, kylpytakit, -tossut ja pyyhkeet sekä sisäänpääsyn Spa-osastolle. Saunaelämyksen oheen voit tilata keittiömme valmistamia saunaeväitä ja kylmiä juomia. Saunan vuokra 500 e/3h. Yksityissauna sopii 1–10 hengen seurueille.