01.09.2017

Hemmotellen Kuusamossa

Miniloma, irtiotto, laatuaikaa, hemmotteluhetki, rentoutumisreissu, parisuhdematka... Aina löytyy hyvä syy irroittautua arjesta ja nauttia hetkistä kahden kesken ilman kiirettä!

Varaa viihtyisä ja tilava sviitti lämminhenkisestä Original Sokos Hotel Kuusamosta ja rentoudu rakkaimpasi kanssa mukavasti erämaakaupungin keskustassa. Sviitissä on tilava ja rentouttava sauna, parveke rauhaisaan iltatunnelmointiin ja ihanan pehmeä, 180 cm leveä vuode vain teille kahdelle...

Kahdenkeskisen illallisen mehukkaine pihveineen ja täyteläisine viineineen kynttilän valossa voitte nauttia Ravintola Hotkussa, missä on myös tarjolla maittava ja runsas aamiainen. Halutessanne voitte ottaa aamulla rennosti oikein kunnolla ja tilata aamiaisen huoneeseen toimitettuna. Huoneaamiaisen hinta 14,50 €/henkilö.

Ja jos lähtöpäivänä tuntuu, ettei oikein haluttaisi vielä mennä kotiin, voitte luovuttaa huoneen vasta klo 14 ilman lisäkuluja varaustilanteen niin salliessa. Saatte siten nauttia toisistanne vielä pienen hetken.

Varaa Original Sokos Hotel Kuusamon sviitti saman tien netissä!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone