HelsinkiMissio Sokotel Oy:n yhteistyökumppanina

HelsinkiMissio Sokotel Oy:n yhteistyökumppanina

Sokotel Oy:n* hotellit pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa toteuttavat itselleen läheiseksi kokemiaan vastuullisuustekoja yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa. Sokotel Oy tukee HelsinkiMission toimintaa taloudellisesti ja toiminnallisesti sekä toimimalla HelsinkiMission ylläpitämän Kotivuoren lastenkodin yrityskummina. HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, jonka toimintaan kuuluu seniori- ja vanhustyö, nuorten kriisityö sekä vapaaehtoistyö lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa.

*Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö.


"Sokotel on pitkäaikainen pääyhteistyökumppanimme taistelussamme yksinäisyyttä vastaan. Sokotelin tuella voimme tarjota mm. lasten, nuorten ja vanhusten kanssa työskenteleville vapaaehtoisillemme sekä tukipareille virkistystä ja yhteisiä hetkiä."
- Kristiina Backberg, HelsinkiMission viestintäpäällikkö


Original Sokos Hotel Albert ja Original Sokos Hotel Helsinki tarjosivat aamiaiset HelsinkiMission apua tarvitsevien nuorten ja heidän tukihenkilöidensä kaupunkisuunnistukseen. Hyvä ruoka, mukava ohjelma ja aurinkoinen sää toivat monen tukea tarvitsevan nuoren loppukesään hyvin arvokkaan piristyksen.

"Tää oli kivoin päivä koko kesänä." – nuoren kommentti

 

Original Sokos Hotel Presidentti on valinnut HelsinkiMission toiminta-alueista kohteekseen Resonaarin, joka on musiikin erityispalvelukeskus sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty normaalisti oppimaan. 

 

Original Sokos Hotel Tapiola Garden ja HelsinkiMissio järjestivät 24.1.2015 elämyksellisen virkistyspäivän HelsinkiMission nuorten tukihenkilötoiminnan tukipareille luistelun ja burgeribaarin parissa.

"Nuoret ovat monenlaisen avun tarpeessa; joskus vain aikuisen kaverin läsnäolo auttaa kantamaan vaikean vaiheen yli. Halusimme kiittää nuorten vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja tuottaa heille yhteisen muistorikkaan päivän."  – Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin hotellinjohtaja Kati Jousimies. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.