Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
18.09.2017

Helsinki on myös lasten kaupunki

Tervetuloa lomailemaan lasten kanssa Helsinkiin!

Loma alkaa hotellista. Ajellaan hissillä ihan ylimpään kerrokseen ja tutustutaan pääkaupungin paikkoihin kiikareilla, joita voit lainata vastaanotosta. Helsingissä kuljetaan välineillä, joita ei ole muualla Suomessa eli raitiovaunulla, metrolla ja vuoristoradalla. Raitiovaunulla numero 3 pääset huvittelemaan Linnanmäelle sekä Sea Lifeen katsomaan haita. Kannattaa lisäksi tehdä retki Kaivopuistoon katsomaan Helsingin parhaita maisemia ja tervehtimään Kanadanhanhi-parvia.

Senaatintorille ja Kauppatorille on meiltä lyhyt kävelymatka. Senaatintorilla sijaitsee Helsingin maamerkki, Tuomiokirkko. Hyppikää ylös portaita ja laskekaa montako niitä on. Senaatintorin laidalla sijaitsee mukava lasten kohde: Lasten kaupunki. Tänne pääset sisään ihan maksutta, tutustu vaikka eri vuosikymmenten leluihin ja kaupunkimummolaan.

Kauppatorilta hypätään lauttaan: Korkeasaareen kesäisin ja Suomenlinnan merilinnoitukseen ympäri vuoden. Merimatka on osa Helsinki-lomaa.

Nyt vaan pakkaamaan reppuja ja Helsinki-lomaa suunnittelemaan!

Lasten loma Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa sisältää:

  • Majoituksen perhehuoneessa
  • Monipuolisen aamiaisen
  • Tutkimusmatkalle Helsinkiin -esitteen, listaukset kaupungin parhaista lelu- ja karkkikaupoista
  • Helsinki-kartat, muistikirjat ja Onni Oravan puuhakirjat lapsille sekä leikkiä Onni Oravan leikkihuoneessa. Leikkihuone on avoinna Ravintola Loisteen aukioloaikojen mukaisesti ja sunnuntaisin leikkihuone on avoinna aamiaisen ajan.


Lisäksi vastaanotostamme on lainattavissa kiikareita sekä potkulautoja kypäröineen ja lisämaksusta ostettavissa Helsinki-kortteja.