02.01.2017

Helsingin Vaakunan Rappuralli-hyvinvointihaaste

OSALLISTU RAPPURALLIIN!

 

Olympiavuonna 1952 avautunut Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki juhlii tänä vuonna 65-juhlavuotta. Vaakuna henkii aivan erityistä tunnelmaa design-esineineen ja taideteoksineen ja on Museoviraston suojelema. 65-juhlavuoden kunniaksi Vaakuna haastaa henkilökuntansa ja kaikki vieraansa hyvinvointitapahtumaan eli rappuralliin! Jos saamme kerättyä 65 000 askelta vuoden 2017 aikana lahjoitamme Helsinki Mission senioreille 650 euroa rahaa virkistymiseen.
 

Rappuralli pidetään joka keskiviikko klo 17.00 ja lähtö tapahtuu vastaanotosta 1.kerroksesta! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukana on aina joku henkilökunnastamme, joka tsemppaa kierroksilla mukana. Matkaa on 191 rappua alhaalta ylös ja sinä määrität itse montako kertaa rallin aikana nouset kymppikerrokseen.
 

Hyväntekeväisyyskumppanimme HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii seniorityön, nuorten kriisityön, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. Järjestön missiona on haastaa kaikki suomalaiset toimimaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Me olemme ottaneet haasteen vastaan ja järjestämme rappurallin lisäksi kahdesti vuodessa tapahtuman, johon kutsumme senioreita Helsingistä.
 

Haaste on jaettu, tule ja osallistu!

#rappuralli #ainahyväsäätreenata #terveyshaaste #tehdäänyhdessähyvää #vaakunahelsinki #65vjuhlavuosi #sokoshotels

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone