13.06.2019

Helsingin parhaat kesäterassit

Näköalaterassi Helsingin katolla, Ravintola Loiste

Aurinkoa aamusta iltaan ja upeat näkymät Helsingin ylle! Loisteen terassi tarjoaa kesäherkut ja kurkistuksen kaupungin nähtävyyksiin katolta käsin. Tällä terassilla tarjoillaan niin raikkaita kesäjuomia kuin ravintolan á la carte -listan annoksia. Kutsu kaverit afterille, valitse illallinen näköalalla tai tule aurinkokylpyyn ja lasilliselle!

Loisteen näköalaterassi sijaitsee Helsingin sydämessä, kaupungin kattojen yllä.

Ravintola Loiste, Kaivokatu 3, Helsinki. Original Sokos Hotel Vaakunan 10. kerros.

#loisteenterassi #näköalaterassi


Näköalacocktailit Ateljee Barissa. Pilvenpiirtäjän huipulta löydät kaksi upeaa kesäterassia

Hotelli Tornin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Ateljee Bar terasseineen tarjoilee laadukkaita juomia ja upeat Helsinki-näkymät. Nouse 70 metrin korkeuteen ja nauti eteesi avautuvista näköaloista! Kesällä baarin kaksi terassia täyttyvät nopeasti.
Nauti lasi samppanjaa, raikasta roseeta tai laadukas cocktail! Ikonisin juoma sekoitetaan Aalto-maljaan.


Solo Sokos Hotel Torni oli valmistuessaan vuonna 1931 Helsingin ensimmäinen pilvenpiirtäjä. Sittemmin kaupunkiin on saatu muutama korkeampikin rakennus, mutta huipulla tuulee edelleen. Tervetuloa Ateljee Barin ainutlaatuiseen tunnelmaan!


Ateljee Bar, Yrjönkatu 26, Helsinki / Solo Sokos Hotel Torni 14.krs
#ateljeebar #näköalaterassi

 


Tornin Piha – uniikki ja idyllinen

Viihtyisä Tornin Piha tarjoaa kesäkulkijoille 1930-luvun asuinkorttelien ainutlaatuista tunnelmaa. Puistomainen miljöö sopii niin kesäisiin afterworkkeihin kuin pidempiin illanistujaisiin. Tornin Piha löytyy Helsingin sydämestä, designkorttelien keskeltä ja Kampin kauppakeskuksen viereltä.

Laadukkaiden cocktailien, viinien ja erikoisoluiden lisäksi terassilla voi nauttia kesäpihan rennon herkullisen ruokalistan antimista. Suosittelemme club sandwichiä ja jättikatkarapusalaattia!Kuumana kesäpäivänä suojaisa Tornin Piha tarjoaa mukavaa viilennystä. Vilpoisassa kesäillassa terassivieraita lämmittävät viltit.

 

Nelijalkaiset ystävätkin ovat tervetulleita viihtymään.

Tornin Piha, Yrjönkatu 26, Helsinki. Solo Sokos Hotel Torni.

#torninpiha