Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki tapahtumat
Tuomaan markkinat Senaatintorilla on aito helsinkiläien klassikko
25.10.2019

Helsingin joulu on tapahtumia täynnä

Joulu Helsingissä on täynnä kivoja tapahtumia - sydämellisesti tervetuloa viihtymään!

 

Tarjolla on paljon eri tapahtumia, näyttelyitä ja konsertteja. Vaakunan henkilökunta suosittelee:

 

Tuomaan markkinat

Helsingin vanhin ja kaunein ulkona järjestettävä joulutori. Joulutorilta löydät mm. uniikkeja lahjoja ja koristeita. Ravintolapuolen kojut tarjoavat paikallisia herkkuja sekä glögiä. Joulutori on auki 09-15.12.2019. Lisää infoa ja aukioloajat tästä.

 

Pieni merenneito

Legendaarinen Disney - suurmusikaali Pieni merenneito on saapunut Helsinkiin syksyllä 2019. Suuren suosionsa myötä musikaali on usein myyty loppuun, tarkista lipputilanne tästä.

 

Kuutamouinti Altaalla

Allas Sea Poolin suositut kuutamouinnit ovat täällä taas! Tervetuloa polskimaan lämpimässä vedessä ja ihastelemaan taivasta. Liput ja info tästä.

 

Helsingin saunat

Helsingistä löytyy lukuisia kaupunkisaunoja, joista osa on auki myös jouluna. Kotiharjun sauna, Allas Sea Pool, Kaurilan sauna, Löyly ja monet muut Helsingin saunat palvelevat kaupunkilaisia ja turisteja koko joululoman. Lisää infoa tästä

 

Tekemistä löytyy moneen makuun, tule ja valitse mieleisesi! Meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa majoitut viihtyisästi Helsingin sydämessä, mistä joka paikkaan on lyhyt ja helppo kulkea. Lisää infoa Helsingin joulusta löydät MyHelsinki.fi - sivustolta. Lämpimästi tervetuloa!