Menu
s-card sokos hotels sovellus appi applikaatio mobiili

Helpompaa hotellielämää S-Card-asiakkaille sovelluksella

Sokos Hotels –sovellus tekee työmatkustuksesta entistä vaivattomampaa. Saat sen käyttöösi S-Card-kanta-asiakkaana. Olethan jo tutustunut sovelluksen upeisiin ominaisuuksiin? 
 
Sovelluksessa teet varaukset kätevästi kaikkiin Sokos Hotelleihin Suomessa ja Tallinnassa. Voit varata myös sopimushintaiset majoitukset työmatkoille yrityssopimustunnuksellasi.
 
Sovelluksesta näet nopeasti varauksesi tiedot, kuten varausnumeron. Tarkistat myös käyttämäsi varauskoodin ja lisäät varauksesi kalenteriisi. Varaustietojesi lisäksi hotellin palveluihin tutustuminen on helppoa. Sovelluksen kautta pääset suoraan hotellin ravintoloiden sivuille, josta varaat kätevästi pöydän hotellin ravintolasta majoituksesi yhteyteen.
 
Sisään- ja uloskirjautuminen hotelliin ja maksaminen onnistuvat vaivattomasti. Näin nopeutat hotelliin pääsyäsi ja vältät vastaanoton mahdollisen ruuhkan. Maksukorttiesi tietojen tallentaminen on nyt entistä helpompaa.
 
Sähköinen matkustajailmoitus. Voit täyttää myös matkustajailmoituksen etukäteen sovelluksessa ja saapuessasi hotellille noudat vain avaimen vastaanotosta.

Mobiiliavain käytössä jo seitsemässä Sokos Hotellissa. Lisää mobiiliavainhotelleita luvassa myöhemmin.
 
S-Card-etusi ja pisteiden tilanteet tarkistat helposti yhdellä klikkauksella. Pystyt helposti seuraamaan käytössä olevia etujasi. Näet myös sinulle kirjatut ostotapahtumat ja tulevat S-pisteesi. Näin varmistat, että saat aina parhaan hyödyn irti S-Card-jäsenyydestäsi. 
 
Hotellikohtaiset S-Card-edut. Sovelluksesta näet jo varatessasi mitä etuja hotellissa on tarjolla S-Cardilaisille majoituksen aikana. Edut löydät myös varauksesi aikajanalta, jolloin niihin on helppo palata ja osaat varata esimerkiksi sopivat urheiluvälineet matkaasi.
 
Voit ladata Sokos Hotels -sovelluksen käyttöösi omasta sovelluskaupastasi. Sovellukseen kirjaudutaan S-käyttäjätilillä. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, pääset luomaan sen: täällä.  
 
S-Card-asiakkaaksi voit liittyä helposti tästä.