Menu

Hämeenmaa kumppanina Lahden ympäristöpääkaupunkivuodessa

 

 

Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunkivuosi alkoi virallisesti 15.1.2021. Ympäristöpääkaupunkivuoden tavoitteina on tuoda kaupunkeihin parhaita ympäristöratkaisuja ja tehdä arjesta hyvinvointia lisäävää.

Osuuskauppa Hämeenmaa on yksi ympäristöpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppaneista. Kumppanina olemme mukana kehittämässä toimialuettamme vastuullisuusteoilla.

Ympäristöpääkaupunkivuoden tavoitteina on osaltamme muun muassa olla mukana edistämässä alueen asukkaiden kestäviä ruokavalintoja Päijät-Soten kanssa sekä toteuttaa turvallista pyöräpysäköintiä Lahden keskustaan LähiTapiolan kanssa.

– Lahden nimitys Euroopan Ympäristöpääkaupungiksi on merkittävä asia sekä alueellisella että kansallisella tasolla. Voimme ylpeydellä toimia yhteistyössä näin vaikuttavan ympäristötoiminnan edelläkävijän kanssa. Kuten aikaisemmin muissa yhteyksissä on mainittukin, on ympäristöpääkaupunki asukkaidensa ja toimijoidensa summa. Me haluamme olla yksi näistä aktiivista toimijoista alueella, Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä sanoo.

Tutustu Lahden ympäristöpääkaupunkivuoteen: greenlahti.fi

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.