Menu

Hääyö Vaasan Royalissa

Kaunis Kurtenia-huone on vaasalaisten hääparien uusi suosikki

Original Sokos Hotel Royal Vaasan hääsviiteistä hääpari löytää varmasti suosikkinsa! Valitse herkkä Kurtenia-huone, Centralin Junior Suite tai huikea, ylimmän kerroksen sviittiimme.

Uusi, kaunein värein sisustettu Kurtenia-huone on ihanan hempeä hääyön viettopaikka. Huoneessa on oma makuualkovi ja oleskelutila. Hääpäivä päättyy auringonlaskuun, jota on helppo ihailla tämän huoneen ikkunoista.

Hotellin Central-rakennuksen Junior Suiteissä on erillinen makuu- ja olohuone. Hääpäivän huiskeen jälkeen sviitin sauna tarjoaa yksityisen hemmotteluhetken. Nauttikaa löylyn lämmöstä ja kääriytykää saunan jälkeen pehmeisiin kylpytakkeihin.

Hotellin ylimmän kerroksen sviitti on ylellinen vaihtoehto hääyön viettoon. Täältä näet kaupungin siluetin uusin silmin. Sviitissä on erillinen makuuhuone ja oleskelutila sekä oma pukeutumishuone. Tätä sviittiä suosittelemme myös hääaaton viettoon morsiamelle ja kaasolle. Kampaajalle ja meikkaajallekin löytyy oma pöytä tilavasta huoneesta.

Varaa hääsviittiin haluamasi hemmottelevat lisäpalvelut; samppanjaa, kukkia, suklaata tai hedelmälautanen. Huoneaamiainen on tyylikäs tapa aloittaa uusi elämä avioparina.

Varaukset ja lisätietoa saat hotellin myyntipalvelusta: 010 7840010 tai sales.royalvaasa@sokoshotels.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.