parsaa kolmella tavalla
Kevään herkkua parsaa nyt Gunnarissa

Gunnarin kevään makuja

Herkullisia uusis makuja Gunnarin keittiöstä 5.4. alkaen. Suosittelemme sesongin menua.

Alkuruoaksi kevään parasta herkkua, parsaa kolmella tapaa valmistettuna: grillattua vihreää parsaa, parsa pyrettä ja parsavaahtokastiketta. Pääruokana grillattua karitsan karetta ja jäkiruoaksi porkkanakakkua valkosuklaamoussella.

Menu 49€, S-etukortilla 45€. Kysy myös juomapakettia menulle.

Antaudu aisteille ja tule nauttimaan!

Tee pöytävaraus tästä

Gunnar Eatery & Bar

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.