Gunnarin kevään makuja
Herkullisia uusis makuja Gunnarin keittiöstä 5.4. alkaen. Suosittelemme sesongin menua.
Alkuruoaksi kevään parasta herkkua, parsaa kolmella tapaa valmistettuna: grillattua vihreää parsaa, parsa pyrettä ja parsavaahtokastiketta. Pääruokana grillattua karitsan karetta ja jäkiruoaksi porkkanakakkua valkosuklaamoussella.
Menu 49€, S-etukortilla 45€. Kysy myös juomapakettia menulle.
Antaudu aisteille ja tule nauttimaan!
Gunnar Eatery & Bar
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Jos haluat tehdä omistajahintaisia varauksia ja kerryttää Bonusta, kirjaudu ulos Oma S-Card -palvelusta.
Jos haluat tehdä varauksia S-Card-asiakkaana, kirjaudu ulos S-tunnuksilla ja kirjaudu Oma S-Card -palveluun.
S-Card palkintoyön varaaminen Pietarin hotelleihin ei valitettavasti ole mahdollista verkkopalvelussa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh +358 20 1234 600.