Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kadi on intohimoinen frisbeegolfin pelaaja
22.09.2017

Frisbeegolfia Tallinassa

Frisbeegolf on hauska harrastus kenelle tahansa iästä, sukupuolesta tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Kenttien käyttö on ilmaista ja niille pääsee helposti – ainoa este pelaamiselle saattaa olla sateinen sää. "Mutta kuten sanotaan, ei ole huonoa säätä, on vain väärät varusteet", toteaa Kadi Saluoks, Tallinnan Sokos Hotellien uusi hotellipäällikkö.

Kadi löysi tämän mukaansatempaavan golfharrastuksen poikansa kautta. Olo tuntuu kotoisalta Tallinnan ja sen lähiseutujen Nõmmen, Männikun, Kõrvemaan, Kiiun ja Maarjamäen viihtyisillä frisbeegolfkentillä. Pelaamaan voi piipahtaa vaikka töiden jälkeen, sillä lähin kenttä sijaitsee vain 10 minuutin päässä Original Sokos Hotel Virusta.

Frisbeegolf kehitettiin jo 1970-luvulla Amerikassa. Viroon se rantautui 15 vuotta sitten. Parin viimeisen vuoden aikana frisbeegolfin harrastajien määrä on kääntynyt Virossa räjähdysmäiseen kasvuun. Harrastajamäärä liikkuu tuhansissa, ja kenttiä on jo yli 70. Vuodesta 2009 frisbeegolfin Viron mestaruuskisat on käyty Viron frisbeegolfyhdistyksen alaisena.

Frisbeegolfin säännöt ovat monella tavalla samat kuin golfissa, kiekko tulee heittää erityiseen koriin mahdollisimman vähäisillä heitoilla. "Frisbeegolfissa on kuitenkin oma koodisto, protokolla sekä säännöt", Kadi Saluoks kertoo. "Jos haluat pelata Virossa, suosittelen ottamaan omat kiekot mukaan, koska meidän kentillämme ei yleensä ole mahdollista vuokrata kiekkoja."

Kadi nauttii pelaamisesta eteläisen Viron puistoissa, kuten Otepäässä, Tehvanissa ja Kuutsemäellä.

Kentät vaihtelevat mäkisestä maastosta kunnon laskuihin, ja pelin lisäksi alueen luonto hivelee silmää. Vielä ei ole tullut hole-in-onenin aika, joten Kadi pitää edelleen itseään aloittelijana. "Opettelen koko ajan heittotekniikkaa ja nautin itse pelistä", säteilevä Kadi sanoo. "Toivotan kaikki Viru-hotelliin saapuvat lajin harrastajat tervetulleiksi pelaamaan kentillemme. Leikkimielisen pelin jälkeen maistuvat Amarillon herkullisen mausteiset ateriat."

Carpe Diem, Carpe Tallinn. Tutustu Tallinnaan paikallisten suosituksilla!

Linkit:

Viron frisbeegolfradat

Viron frisbeegolfyhdistys

Aktiivilomat Tallinnassa