Fööni Bisnes-pakettitarjous S-Card-asiakkaille
29.04.2019

Föönin palaverissa lentävät sekä ajatukset että osallistujat!

NYT KOKOUSPAKETTIIN LISÄETU S-CARDILLA
Järjestä ikimuistoinen tilaisuus Helsingin Föönissä. Kalasataman kauppakeskus Redissä sijaitsevasta Fööni-vapaalentotunnelista löytyy kaksi modernia ja tyylikästä kokoustilaa, jotka on varustettu huippuluokan esitystekniikalla. Kun päätät suunnata kohti lentävää palaveria, saat S-Card-asiakkaana Bisnes L -elämyspakettiin kokoustilat kolmeksi tunniksi kahden tunnin hinnalla.

Bisnes L on mahtava 60 minuutin vapaalentopaketti 10–30 hengelle + kokoustilat kahdeksi tunniksi sekä kahvitarjoilu/virvokkeet. Nyt saat kokoustilojen lisätunnin näyttämällä S-Cardia paikan päällä. Etu on voimassa 31.5.2019 saakka. Etu on henkilökohtainen, eikä edellytä majoitusta.  

FÖÖNAAMINEN ON HUIKEA KOKEMUS
Kun kokoukseen lisätään kuusi kilometriä vapaapudotusta, jopa 300 km/h ilmavirtaa ja huikeita lentofiiliksiä, on onnistuneen tilaisuuden palaset kasassa. Vapaalentäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja kaikki varusteet saatte meiltä. Lisäksi ensikertalaisten apuna on aina kokenut ohjaaja, joka on mukana tunnelissa lennon aikana. Ohjaaja myös pitää ennen suoritusta koulutuksen ja varmistaa, että tulette lennolta leveän hymyn kera.

Varaa bisnespakettisi tästä: FÖÖNI-VERKKOKAUPPA

TOIMI NÄIN:
Varaa/osta Föönin yrityspaketti etukäteen Föönin verkkokaupasta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme: Jarmo Rossi, jarmo@lentotehdas.fi, puh. +358 40 759 1853.

Kokonaisuudessaan esimerkiksi 10 hengen lentämiseen menee aikaa noin 1–2 h + kokoukseen kuluva aika. Föönin yhteydessä toimiva Bar&Cafe Hangaari vastaa tilaisuutenne tarjoiluista, joten ruoat, välipalat, pikkusuolaiset tai makeat eväät voidaan toteuttaa täsmälleen toiveidenne mukaan.

 

NÄIN FÖÖNÄMINEN SUJUU ENSIKERTALAISELTA:

 

Fööni-vapaalentotunneli
Hermannin Rantatien 5,
00580 Helsinki / Kauppakeskus REDI
(Hermannin Rantatien ja Työpajankadun kulmassa)

Paikalle pääset helposti myös metrolla! Kalasataman asema, Kauppakeskus REDI, 2 krs.

Aukioloajat: ma–la 9–21, su 10–18.
info@lentotehdas.fi
Tel: +358 40 712 2044
fööni.fi

 

Jos et vielä kuulu S-Card-ohjelmaan, liity nyt tästä!