Flamingo spa kylpylä kesä
Flamingo Spa on jälleen auki

Flamingo Spa on auki

Flamingo Spa on auki ja toivottaa asiakkaat polskimaan vaikka koko perheen voimin! 

Flamingo Spa haluaa varmistaa kaikille asiakkaille turvallisen ja miellyttävän kylpyläkokemuksen. Tästä johtuen toivotaan sinun ostavan liput ennakkoon Flamingo Span verkkokaupasta. Vallitsevasta tilanteesta johtuen asiakasmäärää ollaan entisestään jouduttu rajoittamaan. 

Päivittäistä asiakasmäärää rajaamalla ja sisäänpääsyaikoja porrastamalla taataan kaikille asiakkaille mahdollisuuden päästä rentoutumaan ja nauttimaan Flamingo Spa Kylpylän riemuista turvallisesti.

Samalla, kun ostat lipun, varmistat paikkasi sinulle sopivaan ajankohtaan. Jos sinulla on lippu tai lahjakortti jo ostettuna, pääset varaamaan paikkasi samalta sivustolta Flamingo Span verkkokaupan kautta.

Ostamalla lipun ja varaamalla paikan ennakkoon varmistat sisäänpääsysi juuri siihen hetkeen, joka itsellesi sopii parhaiten. Voit myös tulla jonottamaan, mutta siinä tapauksessa varaudu mahdolliseen odotukseen.

Uintiaika on 4 tuntia. 

Liput ovat kertakäyttöisiä ja voimassa vain tiettynä päivänä ja ajankohtana.

Vesipuiston lippu käy Flamingo Spa Kylpylän vesipuistoon ja taas aikusten sauna- ja hoitolamaailman lipulla pääsee molemmille puolille.

Mikäli haluat maksaa lippusi esim. Smartum seteleillä tai E-passilla, valitse verkkokaupassa maksutavaksi maksu paikan päällä.

Voit peruuttaa aikasi veloituksetta viimeistään 12h ennen tuloasi. Toimi näin erityisesti, jos itse tai joku ryhmästäsi tuntee itsensä sairaaksi tai puolikuntoiseksi. Tällöin Flamingo Spa hhyvittää jo ostetut liput täysimääräisesti. Peruuttamattomasta varauksesta noudatetaan Flamingo Span yleisiä peruutusehtoja.

Toistaiseksi kylpyläliput ovat myynnissä ainoastaan Flamingo Spa - kylpylän vastaanotosta, kerroksessa K1. 

Tervetuloa! 

Lisää infoa ja aukioloajat www.flamingospa.fi