Menu

Finnair Tuplapistekampanja 14.3.– 30.6.2023

Yövy upeissa hotellissamme Solo Sokos Hotel Tornissa tai Solo Sokos Hotel Helsingissä ja ansaitset 1 000 Finnair Plus -palkintopistettä / yö eli tuplasti enemmän normaalin 500 pisteen sijaan.

 

Solo Sokos Hotel Torni

Vuonna 1931 avattu hotelli Torni on uudistettu upealla tavalla rakennuksen uniikkia historiaa kunnioittaen. Sydämellinen palvelu, tasokkaat huoneet, ylellinen aamiainen ja ainutlaatuinen ravintolakattaus takaavat sinulle onnistuneen vierailun. Keskeisen sijainnin ansiosta olet lähellä kaikkia Helsingin palveluita ja tapahtumia.

 

Solo Sokos Hotel Helsinki

Tyylikkäästi uudistettu, yksilöllinen Solo Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kävelykadun varrella.
Nuku rauhalliset yöunet tilavassa huoneessa ja herää virkistyneenä uuteen aamuun erinomaisen Solo-aamiaisen saattelemana.

 

Majoituksen hintaan sisältyy:

  • Majoitus valitussa huonetyypissä
  • Erinomaisen Solo-aamiaisen
  • Hotellin kuntoilutilan vapaan käytön 24/7

 

Kampanjan ehdot:

Tuplapistekampanja on voimassa kun majoitut 14.3 - 30.6.23  Solo Sokos Hotel Helsingissä ja Solo Sokos Hotel Tornissa, Helsingissä. Pisteiden kerryttäminen edellyttää, että esität Finnair Plus -jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pisteiden kertyminen edellyttää, että varus on tehty päivänhinnalla Sokos Hotellien verkkosivuilta, myyntipalvelusta tai suoraan hotellista. Etuja voi kerryttää yhdelle Finnair Plus –asiakkaalle / huone. Tuplapisteet kirjataan varauksen lähtöpäivän mukaan. Tämän kampanjan yhteydessä ei voi hyödyntää muiden kanta-asiakasohjelmien etuja. 

 

Näin teet varauksen netistä:

Varaa suoraan verkkosivuiltamme www.sokoshotels.fi: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18.Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm.