Etätyöpäivä Triplassa Pasilassa

Meille on helppoa ja mutkatona tulla ja viihtyä.

Tunnelmallisesta Kylä -kahvila & baaristamme löytyy rauhallisia sopukoita, joihin voit mukavasti asettua työskentelemään vaikka koko päiväksi. Pistorasioita on istuinryhmien läheisyydessä mukavasti ja kahvilamme valikoimasta löytyy herkkuja pienempään ja isompaankin nälkään.  

Päivän voit aloittaa vaikka herkullisella hotelliaamiaisellamme 17,50 € hintaan. Buffet-aamiainen on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 7-10.30.

Jos kaipaat yksityisempää tilaa lyhyeksi aikaa maksimissaan kuudelle hengelle, voit tiedustella vastaanotostamme mahdollisuutta vuokrata kokoustilan hintaan 30 € / tunti. Tarjous koskee saman päivän tilavarauksia ja on voimassa saatavuuden mukaan.

Rauhallinen etätyöskentely onnistuu myös hotellihuoneissamme alkaen 59 € / 1-2 hh. Päivähuone tarjoaa oman hetken ja oivat puitteet etätöihin tai lepoon rauhallisessa hotellissa. Tarjoamme mahdollisuutta varata päivähuoneen klo 7-18 väliseksi ajaksi. Tarjous on voimassa 28.2.2021 asti. Hintaan sisältyy: päivähuoneen käyttö klo 7.00-18.00, kahvinkeitin huoneessa ja wifi. Varaa huone täältä »

Tervetuloa meille töihin!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.