Menu

Espoon hurmaavat houkutukset

Espoo tarjoilee vierailleen niin huikeaa taidetta, hienoja luontokokemuksia kuin upeita saaristoristeilyjä. Mutkaton ja moderni majoitus löytyy Keilaniemestä, missä taaperomme Heymo 1 by Sokos Hotels on juuri tullut vuoden ikään.

Rantaraitille ja Nuuksioon

Kesällä Espoossa kannattaa suunnata unohtumattomia luontokokemuksia tarjoilevan meren äärelle. "Espoon Rantaraitti on helposti saavutettavissa oleva virkistysalue, jonka varrelta pääsee myös saaristoristeilylle. Espoon saaristoliikenne kuljettaa alueen ulkoilusaariin, kuten Saaristomuseo Pentalaan", kertoo Visit Espoon matkailumarkkinoinnin asiantuntija Paula Lappalainen ja toivottaa matkailijat tervetulleeksi Espooseen.

"Syksyllä kannattaa suunnata Nuuksion kansallispuistoon ja siellä olevaan Suomen luontokeskus Haltiaan. Nuuksiossa on tarjolla myös hienoja elämyspalveluita, kuten Wine in the Woods -tasting tai Yö puussa -seikkailumajoitus", Lappalainen jatkaa.

Kulttuuria ja tapahtumia

Espoon modernin taiteen museo EMMA on hieno esimerkki Espoon upeasta kulttuuritarjonnasta. EMMA tarjoaa uutta koettavaa ympäri vuoden vaihtuvien näyttelyiden muodossa. Tämän vuoden päänäyttely on Yrjö Kukkapuro - Taikahuone -näyttely, joka esittelee muotoilijan värikästä, mielikuvituksellista ja kokeellisia muotoja hyödyntävää tuotantoa.

"Ja tapahtumiahan meillä löytyy joka lähtöön. Uusia menovinkkejä löytyy Visit Espoon verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista ympäri vuoden, kannattaa ottaa kanavat seurantaan! Tapahtumakalenteriimme päivittyvät alueen tapahtumat. Tulevana syksynä tiedossa on mm. taitoluistelun huipputapahtumat: Finlandia Trophy (6.-8.10.) ja Espoo Grand Prix of Figure Skating -kisat (17.–19.11.)", Lappalainen suosittelee.

Kesällä Espoo isännöi nuorten U23 yleisurheilun EM-kisoja, jotka käydään Leppävaaran stadionilla 12.–16.7.2023. Sokos Hotels ja Radisson Blu -hotellit majoittavat EM-kisajoukkueet.

Onnea yksivuotias Heymo!

Sokos Hotels -ketjun ensimmäinen Heymo by Sokos Hotels -hotelli avautui viime keväänä Espooseen ja vietti juuri yksivuotissyntymäpäiviään. Uudenlainen, digitaalisia palveluratkaisuja hyödyntävä hotellikonsepti on otettu ilolla vastaan.

"Asiointi Heymossa on nopeaa ja helppoa, ja meillä on henkilökunta paikalla auttamassa ympäri vuorokauden. Myös edullinen hinta tietysti puhuttelee", Heymo 1:n Lead Fixer Jarmo Ritala kuvailee Heymon suosiota.

"Vapaa-ajan asiakkaat ovat löytäneet meille ilahduttavasti. Keilaniemessä ja Tapiolassa on paljon mielenkiintoista nähtävää, ja merellinen Espoo rantoineen ja vesipuistoineen löytyy aivan kivenheiton päästä. Metrolla hurauttaa Helsingin keskustaan 10 minuutissa", Jarmo Ritala vinkkaa.
Heymo sopii myös loistavasti bussilla matkaaville ryhmille, sillä hotellilta suuntaa sujuvasti niin Helsinkiin kuin Espoon eri kohteisiin.

Heymo on uusien innovaatioiden testialusta

Paitsi hotellina, Heymo 1 toimii myös S-ryhmän hotellikehityksen testialustana. Heymossa käytetyt check in -automaatit auttavat nopeuttamaan asiointia myös muissa Sokos Hotelleissa. Uutta teknologiaa ovat myös älykaapit, joita Heymossa löytyy niin aulasta kuin käytäviltä. Ja lisää on kehitteillä koko ajan, muun muassa yhteistyönä Aalto Yliopiston opiskelijoiden kanssa.

Nyt kannattaa laittaa matkasuunnitelmiin reissu Espooseen ja uudenlaiseen Heymo-hotelliin!

Lue lisää 1-vuotiaasta Heymosta ja sen innovaatioista: 

https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/heymo-1-hotelli-merellisessa-keilaniemessa/016049940_419607?previous=726341844