Menu
Heymo 1 Espoon Keilaniemessä

Espoon Heymo 1 – kiva tukikohta ryhmille

Heymo 1 Espoon Keilaniemessä on uudenlainen joustavan palvelun hotelli, jossa maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tämä hotelli tarjoaa näppärän tukikohdan myös omatoimisille ryhmämatkoille. Espoon kesäisiin kohteisiin, kuten rantareitille, kartanovierailuille ja kiinnostaviin museoihin on hotellilta lyhyt matka.

"Kulttuurikohteista suosittelen Espoon kaupunginmuseosta ja Espoon Modernin taiteen museota EMMAaa. EMMAn vuoden 2023 päänäyttely esittelee suomalaisen muotoilun pitkän linjan vaikuttajan Yrjö Kukkapuron värikästä ja mielikuvituksellista tuotantoa. Samassa rakennuksessa sijaitsee Kaupunginmuseo, jossa tutustutaan Espoon historiaan toiminnallisella tavalla. Kivoja paikkoja molemmat", Heymo 1:n Lead Fixer Jarmo Ritala kertoo.

"Museovierailujen jälkeen kannattaa tehdä kävelyretki Tapiolan kaupunkikeskukseen. Se on rakennushistoriallisesti merkittävä miljöö ja samalla elävä kaupunginosa kauppakeskuksineen, keskusaltaineen ja kahviloineen."

"Meri on olennainen osa Espoota, joten kannattaa ehdottomasti lähteä kävelylle Espoon suositulle rantaraitille, tai hypätä vaikka risteilyalukseen ja katsella saariston maisemia aluksen kannelta käsin", Ritala suosittelee.

Tapahtumista Lead Fixer haluaa nostaa Espoon Viinijuhlat, jotka pidetään 28.–29. heinäkuuta. Tiedossa on tähtiartisteja, laadukkaita viinejä ja festarimeininkiä.

Heymon palvelut

"Omaa ravintolaa meillä ei ole, mutta Heymon läheltä löytyy useita pääkaupunkiseudun trendikkäimpiä ravintoloita. Lucy in the Sky upeine merimaisemineen on ihan vieressä, torniin voi nousta vaikka vain drinkeillekin. Nokkalan Majakka ja Sikke Sumarin vetämä Haukilahden Helmi ovat suosittuja rantaravintoloita", Ritala ehdottaa.

Kun päivän retket on tehty, odottavat Heymon laadukkaat vuoteet. Bussi voi jättää ryhmän hotellin oven eteen, pysäköintipaikka löytyy läheisen Radisson Blu Hotel Espoon pihasta. All-day-aamiaista voi napata automaatista itselle sopivana aikana, mutta tilauksesta hotelli järjestää myös buffetaamiaisen ravintola Well 7:n kanssa. Ja kahvia hotellissa on tarjolla aina, ihan kuten hyvän ystävän luona.

"Hintamme ovat ryhmille varsin järkevät. Ja jos matkassa on pienempi porukka, Heymo Room väliovineen on sosiaalinen majoitusmuoto jopa seitsemälle. Lämpimästi tervetuloa Heymo 1:een!"