Menu

Esittelyssä mestaruussaunat

Sokos Hotellien hulppeissa saunatiloissa on juhlittu niin olympiakultaa, maailmanmestaruuksia kuin Suomen mestaruuksiakin. Aloiteltu kautta, suunniteltu tulevaa, vietetty pikkujouluja. Varaa tästä mestaruussauna, pikkujoulusauna tai saunatila sporttisiin illanviettoihin!

Helsingin parhaat mitalilöylyt

Kylpyyn koko joukkue! Original Sokos Hotel Presidentin isolla ja viihtyisällä saunaosastolla pulahdetaan 14-metriseen uima-altaaseen mestaruuslöylyjen käydessä liian kuumiksi. Muun muassa miesten Salibandyn maailmanmestaruutta on juhlittu näillä lauteilla.  Juhlaherkut nautitaan saunaosaston viihtyisässä oleskelutilassa tai hotellin ravintolassa, Bistro Manussa.

Tiloja yhdistämällä Pressan saunaosastolla kylpee jopa 70 hengen porukka, pienin tila on 8 hengelle.

Radisson Blu Hotel Seasiden legendaariseksi muodostunut Katto Lounge & Sauna on upea kaksikerroksinen saunatila, josta avautuvat hienot näkymät merelle ja satamatunnelmaan. Seasiden Katolla on tuuletettu muun muassa olympiakultaa ja miesten maailmanmestaruuksia. Tämä urbaani saunan, oleskelutilan ja terassin yhdistelmä sopii jopa 50 hengen porukoille.

Original Sokos Hotel Vaakunan upealla kattosaunalla käytössänne on myös kattoterassi huikein Helsinki-näkymin. Lauteilla saunoo 10 kerrallaan, tilaan mahtuu isompikin sporttiporukka.

Solo Sokos Hotel Helsingin tyylikäs kattosauna kaupungin ytimessä avautui täysin uudistettuna kesällä 2023. Tilassa on viihtyisä kabinetti, erillinen pukuhuone, saunatilat sekä vilvoitteluparveke. Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät Helsingin keskustan kattojen ylle.

Näkymät Ratinan Stadionille

Mestaruuslöylyt Mansen katolla? Original Sokos Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsevan Maisemakabinetin ikkunoista avautuvat huikeat näkymät yli Tampereen, Ratinan Stadionille asti. Mestaruus saa tällä saunaosastolla arvoisensa löylyt!

Original Sokos Hotel Ilveksen toinen viihtyisä tilaussauna uima-allasosastoineen löytyy hotellin alakerrasta.

Huippua tulossa aurinkoiseen Vaasaan!

Uudistuvan Original Sokos Hotel Royalin 11. kerrokseen avautuu helmikuussa 2024 hulppea, trooppisen lämmin saunamaailma, Huippu Panoramic Sauna & Pool. Huipulta löytyy kolme saunaa oleskelutiloineen, useaan ilmansuuntaan avautuva kattoterassi sekä elämyksellinen uima-allasosasto Vaasa-näkymineen. Tilat ovat nyt varattavissa. Päätetäänkö kevätkausi 2024 Huipulla?

Löytyykö Porista Suomen harmain sauna?

Porin Vaakunassa sijaitsevan Pub Winstonin vuokrattavat saunatilat on sisustettu hauskasti Original Long Drink -teemalla. Tilassa voi katsella televisiota vaikka saunan lauteilta, joten maalijuhlaa ei missata löylyissäkään. Vilvoittelutilasta löytyy videotykki, juomakaappi ja laajakuva-tv urheilukanavineen. Ja saunalta pääsee suoraan pubiin jatkamaan iltaa! Pub Winstonin Saunan lauteilla on tilaa 15-20 hengelle.

Pub Winstonin saunalla on saunotettu muun muassa Porin Ässien SM-mitaleja ja vietetty lukuisia pikkutunneille asti venyneitä illanviettoja.

Sporttisauna Kuopion ytimessä

Kuopiossa mestaruuslöylyt heitetään Original Sokos Hotel Puijonsarven viihtyisän tilaussauna Wilhelmin lauteilla. Olohuonemaisessa vilvoittelutilassa nautitaan virvokkeet ja saunaeväät. Puikkarin sijainti on loistava ihan kaupungin ytimessä, joten tänne on helppo tulla hallilta kuin hallilta.

Lisätietoja saunatiloista: https://www.sokoshotels.fi/fi/saunatilat
V
araukset: https://kokous.sokoshotels.fi/