Menu
rosenlew

Escape room nyt myös Rosenlew-museossa!

"Rosenlew-museossa on kuultu outoja ääniä, jotka tuntuvat tulevan kellarista ja pommisuojasta." Uusi pakohuonepeli teettää pelaajille runsaasti haasteita. Escape room "Museon vartija kadoksissa" on nyt varattavissa Rosenlew-museosta.

"Rosenlew-museossa on jo pidemmän aikaa kärsitty erilaisista sähkövioista ja valojen vilkkumisesta. Myös henkilökunta on kuullut outoja ääniä, joista suurin osa tuntuu kuuluvan kellarista ja pommisuojasta. Viime yönä museon varashälytin laukesi, mutta murron merkkejä ei näkynyt. Myös museota tarkistamaan lähtenyt vartija on kadonnut. Hänen kulkukorttinsa löytyi tavallisesti lukitun pommisuojan edestä, jonka ovi on nyt mystisesti auennut."

Rosenlew-museon uudessa pakohuonepelissä osallistujat pääsevät paikkaan, johon museokävijöitä ei normaalisti päästetä: talon alla sijaitsevaan väestönsuojaan. Museon näyttelyn aiheet näkyvät siellä hieman oudossa valossa, jopa suorastaan vääristyneinä. Ratkottavaa riittää niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Escape room -pelin on suunnitellut fil. yo Tatu Henttinen, joka vastikään suunnitteli myös suosituksi nousseen Satakunnan Museon pakohuonepelin.

Lue lisää: https://www.pori.fi/uutinen/2019-08-02_escape-room-nyt-myos-rosenlew-museossa