Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Rewell Center Eppu Normaali
01.09.2016

Eppu Normaali Vaasassa 5.11.2016!

Suomirockin kruunujalokivi Eppu Normaali, Rewell Centerissä 5.11.2016!

 

Manserockin valtionpäämiehet uransa taitekohdassa

 

Harva yhtye pystyy yhdistämään valtavan suosion ja kadunmiehen statuksen yhtä mutkattomasti kuin Eppu Normaali. Vaikka edessä olisi 30 000 ihmistä, ympärillä valtavat lavarakenteet ja taustalla 90-henkinen filharmoniaorkesteri, bändin jäsenet esiintyvät mahtailematta tutuiksi tulleissa farkuissaan ja t-paidoissaan. Ratinan stadionilla 6. elokuuta koettu nelituntinen 40-vuotisspektaakkeli ei ollut jäähyväiset – se oli vasta välitilinpäätös.


Eppu Normaalin matka ylöjärveläisistä punk-piireistä lähes kaksi miljoonaa levyä myyneeksi kansallisaarteeksi on ollut pitkä ja värikäs. Poko Recordsin suojatit ovat eläneet villiä rokkitähden elämää, mutta myös ottaneet kantaa vakaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin. Bändi ei ole flirttaillut musiikkitrendien kanssa vaan kuulostanut aina itseltään. Ehkä juuri omapäisyytensä ansiosta Eput ovat onnistuneet sekä säilyttämään alkuperäiset faninsa että löytämään aina uusia sukupolvia tapailemaan Murheellisten laulujen maata ja Baarikärpästä.


Eput ovat tällä hetkellä valokeilassa monella rintamalla: syksy kuluu keikkaillessa, dokumenttielokuva on tekeillä ja Santtu Luodon toimittamaan Tiimalasin santaa -elämänkertaan lisättiin sivuja juhlavuoden kunniaksi. Vaasaan bändiä on odotettu Vaasaan kuin kuuta nousevaa, sillä edellisestä Rockperry-keikasta on vierähtänyt jo kuusi vuotta. Yhtye nousee täpötäyden Rewell Centerin lavalle pyhäinpäivän iltana lauantaina 5.11.

 

 

Ennakkoliput: peruslippu 35 €, VIP 55 €+ toimitusmaksu

Liput ovelta 40 €

Show & Dinner (sis. illallinen ja pääsy VIP-alueelle) 85 €
Huom! Netistä ostettuihin lippuihin tulee 1,50 €/lippu

Lipunmyynti:

Ennakkoliput verkosta ja myymälästä: Studio Ticket, www.studioticket.fi

Show & Dinnerit myy Original Sokos Hotel Vaakunan myyntipalvelu: puh. 06 212 4113, sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi

Ikäraja 18 vuotta