Menu
Rewell Center Eppu Normaali

Eppu Normaali Vaasassa 12.11.2021!

 

Eppu Normaalin keikan yhteydessä vietetään Rewell Nightsin 5-vuotisjuhlia. Konsertteja on toki järjestetty Rewellissä aiemminkin, mutta vuodesta 2016 saakka Vaakunan tiimin suurtapahtumat ovat kulkeneet Rewell Nights -nimen alla. Eppujen esiintyminen Vaasassa tasan viisi vuotta sitten oli kaikkien aikojen toinen Rewell Nights ja ensimmäinen loppuunmyyty ilta.

Tämänhetkisten tietojen valossa Suomen tavoittelema rokotuskattavuus saavutetaan hyvissä ajoin ja viimeisetkin tapahtumarajoitukset on purettu keikkaan mennessä. Tilaisuus rakennetaan terveysturvalliseksi tapahtuma-alan ammattilaisten hyviä käytäntöjä noudattaen, mistä tunnuksena konsertilla on Tapahtumateollisuus ry:n myöntämä Check!-merkki. - Peruimme varmuuden vuoksi vielä alkusyksyyn suunnitellut konsertit, mutta marraskuussa voimme turvallisin mielin järjestää ison tapahtuman. Ja mikäs sen hienompaa kuin tulla tauolta takaisin Eppu Normaalin kaltaisen ikonin johdolla, promoottori Timo Tiilikka taustoittaa

Liput

Keikkaliput voi kätevästi osataa majoitusvarauksen yhteydessä lisämyyntituotteistamme (etu asiakasaomistajille). Lippua ei tarvitse tulostaa vaan sen saa sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta (majoitusken varausvahvistus on hyvä ottaa mukaan). 

Oletko juhlatuulella ja majoitusta vailla?

Pikkumustaa päälle ja korkkarit jalkaan! Juhlia voi nyt vähän pidempään. Yllätä vaikkapa ystäväsi hotelliviikonlopulla! Vaasa Original Sokos Hotel Vaakunan hullun halpa majoitustarjous on todella edullinen vaihtoehto sinulle.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Alk. 40 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

•majoitus
•aamiainen
•asiakassauna
•kuntosali
 

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi: 

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi FIESTA. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tiedustelut:

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaaa puh. 020 780 88 00

Puhelun hintatiedot 020-alkuiseen numeroon löytyvät yhteystiedot-kohdasta.
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Paketteja rajoitettu määrä.

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.