Menu

Design from Finland – Paikalliset Muurla-tuotteet tuliaiseksi!

Nordic -sarjaa kuvittaa Pohjoisen luonto ja eläimet. Sarjan kuvioinnin graafinen toteutus takaa soveltuvuuden eri käyttöympäristöihin ja -yhteyksiin - karuista erämaista kauniisiin koteihin. Tunnelmaa luovat upeat Nordic-kynttilät ja Karhu -emalimukit, jotka soveltuvat perinteisien kattauksien lisäksi myös kaikenlaiseen ulkokäyttöön – mukaan retkille, mökille ja veneeseen!

Muurlan Muumi Originals -sarjaa kuvittaa rakastetuimmat Muumi-aiheiset taideteokset -Tove Janssonin alkuperäiskuvitukset.

Vappu Keittiössä -sarjan tuotteet on suunniteltu ruoanlaittoon, tarjoiluun ja tunnelmointiin. Emalituotteet valmistetaan käsityönä ja jokainen tuote on uniikki yksilönsä. Vappu Pimiää lainaten "-Emali on materiaalina unohdettu suuruus! Se kestää sukupolvelta toiselle!"

Muurlan säilytyskorit ovat monikäyttöisiä kodin ja puutarhan apulaisia, jotka tekevät hyvää myös maapallollemme, sillä niiden huopamainen materiaali on valmistettu kierrätetystä PET- muovista, kuten muovipulloista. Kierrätetty materiaali on kestävää ja kevyttä.

Paikallisien tuotteiden lisäksi, 100% ekologiset Nystad -löylytuoksut

  • Anna pieni pala aitoa suomalaista kesäluontoa lahjaksi ystävälle tai itsellesi! Tuotteet ovat kevyet kantaa ja kauniita antaa! Tuoksut on tehty suomalaisista koivunlehdistä ja yrteistä kylmäkuivaamalla. Anna luonnonmukaisten eteeristen öljyjen virkistää ja ylevöittää saunakokemuksesi.