Menu
Höyrylaiva s/s Ukkopekka

Dekkaritunnelmiin ja Herrankukkaroon Turussa

Radisson Blu Marina Palacen hotellinjohtaja Mikko Malmberg vinkkaa tutustumaan Turun kesäiseen kulttuuritarjontaan vaikkapa teatterin muodossa. "Meillä on erinomainen kulttuuritarjonta kaupungissa. Esimerkiksi Kaupunginteatteri, Linnateatteri ja useat kesäteatterit, kuten Samppalinnan Kesäteatteri ja Turun Kesäteatteri, palvelevat myös ryhmiä."

"Turkuun sijoittuvien Reijo Mäen Vares-dekkareiden tunnelmiin ja tapahtumapaikoille pääsee opastettujen Vares-kävelykierrosten kautta. Missä se alamaailma onkaan punonut juoniaan? Noin 1,5 kestävälle kierrokselle mahtuu maksimissaan 25 henkilöä."

Hotellinjohtajan kolmas vinkki on Herrankukkaro Rymättylässä. "Se sopii erinomaisesti ryhmille esimerkiksi kokouksiin, koulutuksiin tai virkistymiseen. Herrankukkarossa on myös paljon tekemistä perheille. Paikalle pääsee kaikkina vuodenaikoina autolla maantietä pitkin ja kesäisin on myös mahdollisuus vuokrata Ukkopekka-höyrylaiva ja taittaa matkaa vesiteitse."

"Myös Saaristolinjan liikennöimät risteilyt reitillä Turku-Seili-Nauvo tarjoavat uniikkeja elämyksiä. Myös tilausmatkoja on mahdollista järjestää. Seilissä yhdistyy saaristoluonnon kauneus ja hurja menneisyys. Nauvossa piipahdetaan satamapuoteihin ja ravintoloihin." 

"Radisson Blu Marina Palace sijaitsee aivan Turun keskustassa Aurajoen rannalla, joten sinne on helppoa tulla niin junalla, bussilla kuin henkilöautollakin. Hotellissa on oma pysäköintialue ja -halli, joiden ansioista myös suurempien ryhmien saapuminen hotellille on vaivatonta", Malmberg avaa.

"Isompia ryhmiä ajatellen mainittakoon, että samanlaisia huoneita, joissa on erilliset sängyt, on runsaasti. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 184 huonetta. Osaava henkilökuntamme huolehtii kaikenkokoisten seurueiden ja ryhmien viihtyvyydestä mallikkaasti."

"Ja onhan meidän sijainti joen rannalla upea. Kesällä iso terassillamme on kiva viettää kesäiltaa ja seurailla Turun kaupunkielämää."