Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Sporttiklubi, cheerleading, S-ryhmän hotellit
Cheerleadingliitto on Sporttiklubin yhteistyökumppani
30.11.2016

Cheerleadingin Suomen mestaruuksista kilpaillaan 10.12. Helsingissä

Cheerleading on vauhdikas ja mukaansatempaava urheilulaji, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. Lajin harrastajamäärä on ollut viime vuosien ajan voimakkaassa kasvussa, ja cheerleading on suositumpaa kuin koskaan. Cheerleadingissä on kaksi alalajia: cheerleading ja cheertanssi. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Suomi on yksi cheerleadingin kärkimaita ja suomalaisjoukkueet ovat saavuttaneet runsaasti menestystä kansainvälisissä arvokilpailuissa.

 

Cheerleading-kausi 2016 huipentuu 10.12.2016 Helsingin jäähallilla järjestettävään lajin päätapahtumaan, SM-finaaliin 2017. Tapahtuma on tunnetusti ollut todellinen jännitysnäytelmä ja kilpailu SM-finaalin kärkisijoista tulee olemaan kova. Luvassa on siis vauhtia ja jännitystä sekä suomalaista huippucheerleadingiä useissa eri sarjoissa ja ikäluokissa. SM-finaaliin osallistui viime vuonna noin 1300 Suomen parasta cheerleaderia ja katsojia oli paikan päällä noin 2000.

 

Suomen mestaruuksien lisäksi SM-finaalissa kilpaillaan edustuspaikoista lajin kansainvälisissä arvokilpailuissa. Seurajoukkueet edustavat Suomea lajin EM-kilpailuissa sekä MM-kilpailuissa sekajoukkueiden sarjassa. Edustusoikeus jaetaan SM-finaalissa myös ensimmäistä kertaa järjestettäviin junioreiden MM-kilpailuihin.

 

Lisätietoja cheerleadingistä: http://www.scl.fi/liitto/cheerleading/

Lisätietoja cheerleadingin SM-kilpailuista: http://www.scl.fi/kilpailutoiminta/sm-kilpailut/

Suomen Cheerleadingliiton Facebook: https://www.facebook.com/SuomenCheerleadingliitto/