07.05.2018

Cheerleadingin EM-kotikilpailut Helsingissä kesällä 2018!

Suomen Cheerleadingliitto järjestää cheerleadingin Euroopan Mestaruus -kilpailut Helsingissä 30.6.-1.7.2018, Helsingin Jäähallissa. Kilpailutapahtuma on kaksipäiväinen, lauantaina ratkaistaan aikuisten mestaruudet ja sunnuntaina on junioreiden vuoro. Kilpailutapahtumassa kruunataan myös historian ensimmäiset ParaCheerleadingin Euroopan Mestarit! Kilpailuun odotetaan lähes 3000 osallistujaa 25 eri maasta! 
 
Liiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo odottaa innolla tulevan kesän kilpailutapahtumaa: "Suomen Cheerleadingliitolle on suuri kunnia tuoda kansainväliset arvokilpailut Helsinkiin. On hienoa tarjota suomalaisille kärkijoukkueille mahdollisuus kilpailla kotiyleisön edessä. Suomi on jo vuosia kuulunut Euroopan kovimpaan kärkeen ja myös kotikisoista on odotettavissa useita mitaleita eri sarjoista. Saamme loistavan tilaisuuden esitellä eurooppalaisille ystävillemme suomalaisen tapahtumajärjestämisen osaamisen ja vapaaehtoistoiminnan lisäksi myös kesäistä Helsinkiä."
 
Cheerleading on tällä hetkellä yksi Suomen nopeimmin kasvavista lajeista. Lajiin liittyvät akrobaattiset osat sekä intensiivisyys ja vauhdikkuus tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle näyttävän, yllätyksellisen ja viihdyttävän. "Katsojien kannattaa tulla kauempaakin itse paikan päälle todistamaan ainutlaatuinen urheilujuhlan tunnelma!"  kehottaa EM-pääsihteeri Essi von Bell. 
 
Majoituksen kilpailuiden ajalle voi varata täältä: ecueuropeans2018.fi/spectators/accommodation/
Kilpailuiden nettisivut löytyvät osoitteesta: www.ecueuropeans2018.fi