Menu

Butcher & Banker Festival Vaasan Kauppatorilla perjantaina 2.7.2021

Butcher & Banker Festivaalia juhlitaan Vaasan Kauppatorilla perjantaina 2.7.2021!

Konsertti järjestetään alkuperäisen ohjelman mukaan, eli lavalle nousevat Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu ja ONEVIOLIN. Artisteilla menee tällä hetkellä lujaa: Klamydia nousi uudella albumillaan listaykköseksi, Kunkku ja Tamu julkaisivat kesähittipotentiaalia tihkuvan EP:n ja ONEVIOLINin videot striimaavat hurjia lukuja eri puolilla maailmaa. Artistit ovat musisoineet myös yhdessä:

- Lavalla tullaan varmasti näkemään ainutlaatuisia kokoonpanoja ja yllätysnumeroja, kun tämä poppoo saadaan samana iltana samalle stagelle, tapahtuman promoottori Timo Tiilikka paljastaa ja toteaa, että festivaalia tehdään vahvalla "support your local" -meiningillä.

Turvallisesti ja väljästi Kauppatorilla
Butcher & Banker Festival rakennetaan terveysturvalliseksi viranomaisohjeita ja tapahtuma-alan ammattilaisten hyviä käytäntöjä noudattaen, mistä tunnuksena tapahtumalla on Tapahtumateollisuus ry:n myöntämä Check!-merkki.

Tapahtuman yleisökapasiteetti on 2500 katsojaa, joista suurimmalle osalle löytyy istuma- tai pöytäpaikka. Turvallisuuden takaamiseksi yleisökapasiteetti pidetään kohtuullisena ja torille kalustetaan useampia alueita keikkojen seuraamiseen. Ruoka- ja anniskelupisteet sekä yleisönkulkureitit sijoitellaan torille väljästi. Koko tapahtuma-alue on K-18-anniskelualuetta, jonne sisäänkäynti tapahtuu Ylätorin puolelta.

Tietoa ennakkolipun ostaneille
Jo ostetut ennakkoliput käyvät siirrettyyn tapahtumaan sellaisenaan. Järjestäjät haluavat kuitenkin tarjota joustavat peruutusehdot niille osallistujille, joille uusi päivämäärä ei sovi. Lippunsa palauttajia pyydetään siinä tapauksessa ottamaan yhteyttä alkuperäiseen ostopaikkaan.

Info
Butcher & Banker Festival
Klamydia, Stig, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Elonkerjuu, ONEVIOLIN
Pe 2.7.2021 klo 18
Kauppatori, 65100 Vaasa

Liput
Pääsylippu 48 €
S-Etukorttilippu 45€

Ennakkoliput
Studio Ticket  (Kauppakeskus Rewell) ja verkkokauppa NetTicket.fi

Yrityksille
Pääsyliput sekä ruoka- ja juomaliput vähintään 20 hengen ryhmille edullisemmin Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan myyntipalvelusta: sales.vaasa@sokoshotels.fi

 

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.