Menu
Break Sokos Hotel Tahkon vastaanoton henkilökunta
Break Sokos Hotel Tahkon vastaanoton henkilökunta

Break Sokos Hotel Tahkolle vuoden 2022 paras Mystery -palkinto

S-ryhmän suurin vuosittainen tapahtuma, matkailu- ja ravitsemiskaupan päivät järjestettiin Tampereella 17.-18.4.2023. Mukana oli yhteensä yli 600 MaRa-ammattilaista sekä Sokos Hotels ja Radisson Blu –ketjuista että S-ryhmän ravintoloista mukaan lukien uniikkiravintolat. Tapahtumassa jatkui jo 2000-luvun alussa alkanut S-ryhmän MaRa-parhaimmiston palkitsemisperinne. Palkitsemiset ovat tärkeä osa S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä MaRa-alan huippuammattilaisten esille nostamista.

SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi tänä vuonna ennätysmäärän loistavia hotelli- ja ravintola-alan yksilö- ja tiimisuorituksia S-ryhmästä. Break Sokos Hotel Tahko sai tunnustuksen vuoden 2022 parhaalla Mystery –palkinnolla. Asiakkaan täyttämä kysymyspatteristo koostuu kahdeksasta eri osiosta, jossa mitataan onnistumista huoneen varaamisen, hotelliin sisään- ja uloskirjautumisen osalta. Myös hotellin yleiset tilat, kerroshenkilökunta, hotellihuone, kylpyhuone ja aamiainen ovat tarkastelun kohteena.

Break Sokos Hotel Tahkolla halutaan panostaa asiakaskokemukseen. "Meille asiakas on aina tärkein ja asiakkaan toiveet pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota asiakkaalle iloa ja toivomme, että asiakas lähtee aina energisempänä hotellistamme kuin mitä on ollut meille saapuessaan", kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellipäällikkö Krista Saha.