Menu
Tahkolle ensimmäinen Sustainable Travel Finland -merkki

Break Sokos Hotel Tahkolle Sustainable Travel Finland -merkki

Sustainable Travel Finland -merkki on Visit Finlandin myöntämä tunnustus, joka on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Merkin saaminen edellyttää laajaa perehtymistä ja sitoutumista Sustainable Travel Finland-ohjelman seitsemän askelmaiseen toiminnankehittämispolkuun.

"Matka kohti vastuullista matkailua alkoi jo muutama vuosi sitten kun liityimme Green Key-ohjelmaan. Ymmärryksemme vastuullisuuden tärkeydestä on matkan varrella kasvanut ja vastuullisuus on nykyään osa jokapäiväisiä valintojamme", kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

"Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä kestävää matkailua Tahkon alueella yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Käynnissä olevan Sustainable Tahko -hankkeen tavoitteena on vahvistaa alueen vetovoimaa vastuullisena matkailukohteena", Hämäläinen jatkaa.

Keväällä 2020 käynnistynyttä Sustainable Tahko -hanketta luotsaa Savonia-ammattikorkeakoulu. Siinä on mukana noin kaksikymmentä Tahkon alueen matkailuyritystä, joista 16:lla jokin ympäristösertifikaatti jo on. Seuraavaksi yritykset alkavat tehdä työtä STF -merkkien saavuttamiseksi yrityskohtaisesti, jonka jälkeen Tahko voi hakea yhtenäistä STF -merkkiä alueena. Tavoitteena on saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä.


Tervetuloa majoittumaan vastuulliseen hotelliin!