11.01.2019

Break Sokos Hotel Flamingon mittava laajennus on valmis

Vantaalaisen Break Sokos Hotel Flamingon mittava uudistus valmistuu helmikuun alussa. Uuteen lisärakennukseen tulee 232 uutta hotellihuonetta kolmella eri teemalla. Tammikuussa käynnistynyt shuttle bus -yhteys kuljettaa asiakkaita hotellin ja lentokentän välillä.

Helmikuun alussa Vantaalle syntyy Suomen suurin hotelli, kun Break Sokos Hotel Flamingon iso uudistustyö lisärakennuksineen saadaan päätökseen. Hotelli Flamingossa on tämän jälkeen yhteensä 541 hotellihuonetta. Uusia, kolmen eri teeman mukaan sisustettuja hotellihuoneita voi varata jo nyt ja niissä voi majoittua helmikuusta 2019 alkaen.

Teemahuoneilla on haluttu vastata matkailun trendeihin ja asiakkaiden toiveisiin. Majoitukselta toivotaan tänä päivänä yksilöllisyyttä, persoonallisuutta ja erilaisia tunnelmia. Työmatkalla hotellihuoneelta toivotaan eri asioita kuin kaveriporukan viikonloppulomalla tai lapsiperheen kylpyläreissulla.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita juuri omaan tunnelmaansa sopivan hotellihuoneen", kertoo hotellinjohtaja Päivi Holappa.

Yksi uusista teemoista on iloisen pirskahteleva Joy, joka on suunniteltu elämästä nauttimista ja hauskanpitoa varten. Isot väripinnat ja leikkisät yksityiskohdat tarjoavat mitä otollisimmat puitteet esimerkiksi ystäväporukan illanvietolle.

"Joy-huoneissa viihdytään hyvässä ja iloisessa seurassa. Alkuillasta nautitaan lasilliset kuohuvaa ja jatketaan sitten viihdekeskukseen viettämään iltaa vaikka hohtogolfin merkeissä. Aamulla nukutaan pitkään ja tullaan sitten valmiiseen aamiaispöytään. Joy-huoneista tulee hyvälle tuulelle", kuvailee Holappa.

Muut uudet huoneteemat ovat inspiroiva Flow ja rauhoittava Harmony. Tower-hotellin puolelta, viihdekeskuksen välittömästä yhteydestä, löytyy tilavia, myös perheille sopivia huoneita.

Uudistettu hotelli ja viihdekeskus Flamingo muodostavat yhdessä monipuolisen elämyskokonaisuuden, joka hakee Suomen mittakaavassa vertaistaan. Kokonaisuus palvelee niin kokous- ja tapahtumavieraita kuin lomanviettäjiäkin. Kokouksen päätteeksi voi rentoutua kylpylässä tai ennen matkalle lähtöä tehdä viime hetken ostoksia ja nukkua pitkään ennen lentokentälle suuntaamista. Hotelli erilaisine tunnelmineen on myös itsessään oiva matkakohde pientä hemmottelulomaa tai viikonlopun irtiottoa kaipaaville.

Flamingoon on nyt entistä vaivattomampaa saapua myös lentokentältä. Tammikuussa käynnistyivät hotellin omat shuttle bus -kuljetukset, jotka liikennöivät aamuisin ja iltaisin puolen tunnin välein. Kuljetus on hotellin asiakkaille maksuton.

Lisätietoja: Päivi Holappa, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Flamingo,

puh. 050 306 6644, paivi.holappa@sok.fi

Break Sokos Hotel Flamingo lukuina:

 • 232 uutta hotellihuonetta
 • 541 hotellihuonetta yhteensä
 • 12 & 6 kerrosta (Tower-rakennus 12 ja Wing-lisärakennus 6)
 • 800 pysäköintipaikkaa
 • 500 hengen istuvia illallisia
 • 280-paikkainen tilausravintola Eventi (avautui elokuussa 2018)
 • 12 kokoustilaa
 • 175-paikkainen Amarillo-ravintola
 • 6 auditoriota
 • 2 kauppakeskusta
 • 1 lentokenttä

www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-flamingo