11.03.2018

Break Sokos Hotel Flamingo uudistuu

Elämyshotelli on jatkossa entistä elämyksellisempi

 
Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo uudistuu ja laajenee. Elämyshotelliin rakentuu parhaillaan 232 uutta hotellihuonetta sekä iso, lasiseinäinen tapahtumatila. Voidaksemme vastaanottaa jatkossa sujuvasti Suomen suurimman hotellin vierasmäärät, uudistimme myös hotellin aulatilat sekä aamiaisravintolan kesällä 2018.
 
Flamingon laajennus- ja uudistustyö on kokonaisuudessaan valmis keväällä 2019.

Uusia huoneita

Break Sokos Hotel Flamingoon rakentuu parhaillaan chilipippurinmuotoinen lisärakennus, ja sinne 232 uutta hotellihuonetta. Jatkossa asiakkaat voivat valita omaan tunnelmaansa parhaiten sopivan hotellihuoneen viiden eri teeman joukosta. Lisärakennus uusine huoneineen avautuu keväällä 2019.
 

Uusi elämystila Eventi

Kokous- ja tapahtumatila Eventi valmistuu elokuussa 2018. Lasiseinäinen tila soveltuu niin juhlaillallisten kuin erilaisten näyttelyiden ja näytösten järjestämiseen. Moderni ääni- ja valotekniikkakalusto sekä liikuteltavat kalusteet mahdollistavat tilan erilaiset käyttötarkoitukset sekä ilmeen räätälöinnin asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 
Laajennuksen myötä Break Sokos Hotel Flamingossa pystytään jatkossa tuottamaan entistä isompia tapahtumakokonaisuuksia: 500 hengen illallisista isoihin yöpyviin kokouksiin ja autolanseerauksista elämyksellisiin pikkujouluihin.
 
Uniikin lisänsä Flamingo-lomaan ja -kokoukseen tuo ympäröivän Flamingo Viihdekeskuksen laaja tarjonta. Vesipuisto ja Spa, keilahalli, hohtogolf sekä Jumbon kauppakeskuksen lukuisat liikkeet tarjoavat elämyksiä niin lomailijoille kuin tapahtumavieraillekin.