11.03.2018

Break Sokos Hotel Flamingo uudistuu ja laajenee

 

Yli neljänsadan neliön kokous- ja tapahtumatila Eventi soveltuu niin juhlaillallisten kuin erilaisten näyttelyiden ja näytösten järjestämiseen. Moderni ääni- ja valotekniikkakalusto sekä liikuteltavat kalusteet mahdollistavat tilan erilaiset käyttötarkoitukset sekä ilmeen räätälöinnin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Eventi avautuu syksyllä 2018 ja on varattavissa jo nyt.

Uudet, teemoitetut hotellihuoneet sisustetaan chilipippurinmuotoiseen uudisrakennukseen, joka valmistuu vuoden vaihteessa. Jatkossa asiakkaat voivat valita kuhunkin tunnelmaansa parhaiten sopivan teemahuoneen.

Uniikin lisänsä Flamingo-lomaan ja -kokoukseen tuo ympäröivän Flamingo Viihdekeskuksen laaja tarjonta. Vesipuisto ja spa, keilahalli, hohtogolf sekä Jumbon kauppakeskuksen lukuisat liikkeet tarjoavat elämyksiä niin lomailijoille kuin tapahtumavieraillekin.

Laajennuksen myötä Break Sokos Hotel Flamingossa pystytään jatkossa tuottamaan entistä isompia tapahtumakokonaisuuksia: 500 hengen illallisista isoihin yöpyviin kokouksiin ja autolanseerauksista elämyksellisiin pikkujouluihin.

Uudistustyöt eivät aiheuta merkittävää häiriötä kokous- ja hotelliasiakkaille. Uudistus on valmis vuodenvaihteessa 2018/2019.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone