Menu
Break Sokos Hotel Bomba Bomba Nurmes Kestävä matkailu Sustainable Travel STF
Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Bomballe kansainvälinen kestävän matkailun tunnus

Merkin saaneet matkailuyritykset täyttävät Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi yrityksen taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden.

 

"Olemme todella ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Kestävä ja vastuullinen matkailu on suomalaisessa kulttuuriperintökohteessa sijaitsevalle hotellille itsestään selvä tapa toimia. Haluamme vaalia niin meidän kaikkien yhteistä ympäristöä kuin upeaa karjalaista kansallisaarrettamme huolella, jotta voimme tarjota laadukkaita matkailuelämyksiä myös tuleville sukupolville", hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa.

 

"Perehdyimme koko henkilökunnan voimin Visit Finlandin vastuullisuusohjelman sisältöön ja täytimme nopealla aikataululla kriteeristön kaikki kohdat. Tämä on hyvää jatkoa vuosia sitten saamallemme Green Key -tunnukselle, joka myönnetään ympäristöasioiden eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä."

 

Sustainable Travel Finland -merkki auttaa erityisesti kansainvälisiä matkailijoita heidän hotelli- ja matkakohdevalinnoissaan. "Haluamme olla Visit Finlandin matkassa mukana markkinoimassa kestäviä matkailuelämyksiä ulkomaisille vierailijoille", Tenhunen kertoo.

 

Esimerkkejä Break Sokos Hotel Bomban vastuullisuusteoista:

  • karjalaisen kulttuurin edistäminen
  • hotellin kuluttama sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa
  • hotellihuoneissa on vettä säästävät suihkut ja hanat
  • valaistuksessa käytetään vain led-lamppuja
  • harmaan jäteveden lämmön talteenotto

 

Break Sokos Hotel Bombaa operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, joka kehittää nyt matkailupalveluitaan vahvasti. Bomban uuden järvenrantahotellin rakennustyöt alkavat maaliskuussa 2021. Kulttuurihistoriallisesti merkittävästä Bomban talosta osuuskauppa on luomassa karjalalaisuuden taloa, jossa toimii aktiivisesti mm. paikallinen Suojärven Pitäjäseura.

 

Sustainable Travel Finland-merkin ja sitä tukevan kehittämisohjelman tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa, viestiä yhtenäisemmin Suomesta kestävän matkailun maana ja helpottaa matkailijoiden valintoja.

 

Sokos Hotellit on valittu jo useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi, vastuullisimmaksi ja arvostetuimmaksi hotelliketjuksi. Lue lisää Sokos Hotellien ympäristötyöstä ja vastuullisuudesta:
https://www.sokoshotels.fi/fi/tietoa-meista/vastuullisuus-sokos-hotelleissa

 

Lisätietoja Sustainable Travel Finland-ohjelmasta: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/vastuullisuus/sustainable-travel-finland/

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.