Menu

Break Sokos Hotel Bomba uudistuu ja laajenee

Pielisen rannalla Nurmeksessa sijaitseva kylpylähotelli Bomba uudistuu. Hotellin parvelliset perhehuoneet peruskorjataan ja uudistetaan kesäksi 2021. Myös hotellikäytävät ja talon kokoustilat uudistuvat. Nyt tehtävät työt ovat osa hotellin merkittävää kehitysprojektia, johon sisältyy 93-huoneisen hotellisiiven ja uuden ravintolan rakentaminen Pielisen rantamaisemaan. Uudisosa valmistuu vuonna 2022. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 16 miljoonaa euroa vuosina 2021­­­–2022. 

 

"Matkailutrendeissä näkyvät suomalaisten muuttuneet arvot. Pinnalla ovat perinteiden arvostus, turvallisuuden kaipuu sekä kiinnostus omiin juuriin.   Matkailijoina suomalaiset hakevat nyt kansalliskohteita siinä missä luonto- ja hyvinvointikohteita. Bomban matkailualue kylpylähotelleineen pystyy tarjoamaan kaiken tämän, jonka vuoksi käyttöasteemme ovat jatkuvassa nousussa, vaikka ulkomaan matkailu on kokonaan jäissä. On ajankohtia, jolloin meillä ei ole enää myytävää, joten huonemäärän lisäys on yhtä tarpeen kuin laadun varmistaminen olemassa olevat huoneet uudistamalla", kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen. Hotellin metsäsiiven huoneet ja elämyskylpylä on uudistettu vuonna 2017.

 

"Kesäksi valmistuvissa perhehuoneissa on isot parvet, jotka tarjoavat perheen nuorisolle oman, yksityisen tilan", kertoo Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen. "Bomban kylä tarjoaa perheille muutakin uutta. Villin Pohjolan retkillä voi lähteä kotieläintilalle tai perheen yhteiselle suppailu- tai kalastusretkelle Myös kesän viikko-ohjelmissa on huomioitu erityisesti lapset. Elämyksellisen kylpylän lisäksi hotellin edessä on iso hiekkaranta kesäleikkeihin", Tenhunen jatkaa.

 

Monipuolinen Bomba tarjoaa vierailleen nykykarjalaista luksusta

 

Bomban elämyskokonaisuus tarjoaa kaikenikäisille matkailijoille uniikin yhdistelmän Pielisen erämaaluontoa, nykykarjalaista kulttuuria ja laadukkaita hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluita.

 

Kalevalaisuutta henkivä kylpylä, luontoelementtien tuominen hotellin sisustukseen ja aktiviteetit kolmen kansallispuiston alueella luovat matkailijalle kiinnostavan kokonaisuuden. Paikallinen kulttuuri tulee tutuksi Bomban karjalaistalossa näyttelyiden, käsityöläispuotien,  musiikkiohjelmien ja ruokakulttuurin kautta. Lomaa voi laajentaa vierailulla Kolin kansallispuistoon, jonne on Bombalta vain tunnin ajomatka.

 

"Puitteet alkavat olla kohdillaan, mutta sanoisin, että parasta meillä on karjalainen vieraanvaraisuus, aito huolehtiminen vieraista ja toisistamme", hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa. "Sama syy, joka sai minut muuttamaan Pohjois-Karjalaan viime vuonna."

 

Break Sokos Hotel Bomban kehitys tukee hotellia pyörittävän Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Pielisen altaan -strategiaa, jonka mukaan osuuskauppa luo Bomba–Koli–Joensuu-alueesta Itä-Suomen houkuttelevimman matkakohteen ja tuplaa majoitusvuorokaudet alueella.

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa kehittää matkailupalveluitaan myös Joensuussa, missä Original Sokos Hotel Kimmelin kokonaisvaltainen uudistustyö on parhaillaan käynnissä. Hotelli Kimmelin kaikki tilat, LVI-tekniikka ja piha-alue uusitaan. Kokonaisuus on valmiina alkuvuonna 2022. Uudistushankkeiden tavoitteena on kehittää Pohjois-Karjalan matkailua sekä parantaa alueen elinvoimaa ja kilpailukykyä.

 

Lisätietoja:

 

Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, puh. 050 440 3385, tiina.kanninen@sok.fi

 

Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba / Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, puh. 050 301 0419, Sanna.Tenhunen@sok.fi

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.