Onni Orava oli mukana viemässä lahjoitusta
09.11.2017

Börs Night Clubin lahjoitus TYKS:n lastenosastolle

Turkulaisen yökerhon Börs Night Clubin työntekijät päättivät yksimielisesti kaikessa hiljaisuudessa säästää syyskuussa ansaitsemansa juomarahat ja käyttää ne hyväntekeväisyyteen. Kuullessaan työntekijöiden suunnitelmasta, työnantaja eli Börs Night Club / Turun Osuuskauppa lähti välittömästi mukaan tukemaan tempausta tuplaamalla vielä työntekijöiden keräämän summan.

 

"Halusimme tehdä jotain merkityksellistä ja olimme todella innoissamme siitä, että myös työnantaja kannusti asian toteuttamista! Valitsimme sellaisen kohteen, johon lahjoittamalla koimme pystyvämme tuottamaan mahdollisimman paljon iloa." kertoo Börs Night Clubin baaritarjoilija Jenni Niemelä

 

Koska tempaus oli henkilökunnan idea, he saivat tietysti myös itse päättää lahjoituskohteen. Kohteeksi valikoitui äänestyksellä Turun Yliopistollisen Keskussairaalan lastenosasto.

 

"Olimme TYKS:iin yhteydessä, ja he ilmoittivat tarvitsevansa uusia leluja osastolla oleville lapsille. Lelut hankittiin Prismasta tarkkaan harkiten ja valikoiden ja toimitettiin yhdessä Sokos Hotels-maskotin Onni Oravan kanssa uuteen kotiinsa.", kertoo Börs Night Clubin ravintolapäällikkö Kalle Grönlund.

 

"Hyväntekeväisyys ja vastuullisuus ovat meille yhteisesti konkreettisia ja lähellä sydäntä olevia tapoja vaikuttaa. Toiminnallamme haluaisimmekin kannustaa myös muita tekemään hyvää!" Grönlund jatkaa.