Bomban vinkit hiihtolomalle

KUUSI VINKKIÄ KYLPYLÄLOMAAN

Lähtisitkö hiihtolomalla ulkoilemaan ja hemmottelevalle kylpylälomalle? Pohjoiskarjalaisen luonnon keskellä sijaitseva kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomba on kohde, joka sopii jokaiselle. Miltä kuulostaisi pulkkailu, hiihto ja nuotioretki upeissa talvisissa luontomaisemissa? Karjalaisia herkkuja Bomban talolla? Ulkoilun jälkeen uiskentelua hotellikylpylän lämpimissä vesissä – tällä kylpylälomalla nautiskellaan sydämen kyllyydestä.

Tässä vinkkimme unohtumattomalle kylpylälomalle: 

  1. Hiihtoretki kimaltavien hankien keskellä tai vauhdin hurmaa lasketellen

Break Sokos Hotel Bomban edustalta lähtee valaistuja hiihtolatuja, jotka vievät aina Ellunkallion upealle näköalapaikalle asti. Pak­ka­nen tun­tuu pos­ki­päis­sä ja au­rin­ko lämmittää lumisia latuja. Kallion nuotiopaikalta voit ihailla pakkasen huurtamia vaaroja ja jäätynyttä järvenselkää. Laskettelemaankin pääsee meiltä helposti: Kolin, Vuokatin ja Tahkon rinteet ovat vain runsaan tunnin ajomatkan päässä kylpylähotellilta.

  1. Lumikengillä, pulkalla tai potkukelkalla laavulle

Hotellista voi vuokrata lumikenkiä ja lähteä valmiille reiteille luontoseikkailemaan. Bomban kylän kujilla on hauska potkukelkkailla ja sytytellä sitten tulet rannan laavulla. Iloa ja vauhdin hurmaa talvipäivään saa pulkkamäessä. Pulkat ja potkukelkat ovat vapaasti hotellivieraiden käytössä. Hiihtoloma on lumileikkejä täynnä!

  1. Kylpylähemmottelua tähtitaivaan alla

Hotellin ylellinen kylpylä, Spa Bomba, henkii karjalaista luontoa ja luksusta allasosastoineen, karjalaisine saunoineen ja elämyssuihkuineen. Luonnon tähtitaivasta ihaillaan iltahämyssä ulkoporealtaista käsin. Täällä vierähtää helposti tovi, jos toinenkin!

  1. Hiihtolomalla herkutellaan

Kylpylälomaan kuuluu tietysti myös herkuttelu! Bomban alueella lomalaisia palvelee perinteinen Bomban talon ravintola sekä hotellirakennuksessa sijaitseva Trattoria Pielinen. 

Koululaisten hiihtolomaviikoilla (18.2.-11.3.2023) Bomban talo on avoinna joka päivä klo 12-20. Bomban talon buffettiin katetaan niin lounasta kuin päivällistäkin ja kahvilasta löytyy mm. herkulliset vohvelit. 

Break Sokos Hotel Bomban ravintolassa, Trattoria Pielisessä, herkutellaan italialaistyylisillä annoksilla. Vinkkinä: talon pitsat ovat tosi tykättyjä.

  1. Elämyksiä aikuiseen makuun

Lähtisitkö talvilomalle sittenkin aikuisseurassa? Spa Bomban K18-iltoja vietetään perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 20–22. Bomban talolla järjestetään Valamon viinipruuvit  (18.2.–11.3. perjantaisin ja lauantaisin klo 18), joissa maistellaan Valamon luostarin maukkaita marjaviinejä herkullisten makupalojen kanssa. Viinipruuvin jälkeen Bomban talon Oluttuvassa vietetään iltaan karaoken merkeissä. 

  1. Puuhaa perheen pienimmille

Uimista, pulkkailua ja potkukelkkailua! Ulkoa löytyy lisäksi lapsille rastirata, jonka hotellin väki on rakentanut lähiympäristöön. Vastaanotosta voi lainata lautapelejä huoneeseen, ja ravintolassa on pikkuisille oma menu.

7. Koko perhe paistamaan ja maistamaan aitoja piirakoita 

Bomban talon karjalanpiirakkapajassa  pääsette rypyttämään aitoja piirakoita karjalaisemännän opastuksella. Karjalanpiirakkapaja Bomban talolla hiihtolomien aikaan (18.2.-11.3. joka keskiviikko ja perjantai klo 18). Lue lisää. 

 

Lämpimästi tervetuloa talvilomalle Bomballe! Tulgua terveh!