Menu

Bistro Manun VIP Sauna

Bistro Manun VIP sauna on varattavissa max 8 henkilölle. Saunan yhteydessä on oma saunakabinetti, jonka juomakaapista löytyvät virkistävät saunajuomat. Muita tarjoiluja voi tilata ennakkoon Bistro Manun Saunamenulta.

Saunan yhteydessä on upea uima-allas (14m), joka on kaikkien saunavieraidemme käytössä. Uima-altaalle on mahdollista tilata myös musiikki.

Saunakabinetti on täysin uudistettu maaliskuussa 2017. Tällöin seinät ja muut pinnat saivat kauniin, raikkaan valkoisen maalipinnan sekä kalustus niin kabinetissa kuin altaallakin uusittiin kokonaisuudessaan. Saunakabinetissa voi nyt aistia suorastaan suomalaista Juhannustunnelmaa!

 

Saunan veloituksena toimii takuumyynti. Kyseinen summa on kokonaisuudessaan myyntitakuuta, eli mikäli tilatut juomat ja/tai ruoat täyttävät kyseisen summan, emme veloita erillistä tilavuokraa:

VIP saunan myyntitakuu on 100€/ alkava tunti. Suosittelemme saunonta-ajaksi 3 tuntia.

Koko allasosasto eli VIP sauna sekä saunakabinetti, kaksi pienempää saunaa sekä uima-allas, voidaan varata yksityisvarauksena klo 10.30 - 17.30. Myyntitakuu päivävarauksissa 250€/h. Ilta-aikaan yksityisvaraukset klo 20.30 – 23.30, jolloin myyntitakuu 600€/tunti. Koko saunaosasto saunottaa mukavasti jopa 30-40 henkilöä.

Saunavarauksia koskien käännyttehän myyntipalvelumme puoleen, puh. 0300 870 020 (arkisin klo 8-18) tai ravintolamyynti@sok.fi Saunatarjoilujen osalta edellytämme yhteislaskua.