Menu

Bistro Manun tarina

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Suutarit, räätälit, satulasepät ja muut entisaikojen upeat ammattilaiset kierteleivät ennen aikaan talosta taloon ainutlaatuista osaamistaan jakaen. Palkaksi tarjottiin tavallista parempi illallinen ja yösija tuvan nurkassa. Tästä myös juontaa juurensa sanonta "tulee kuin manulle illallinen".

Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään kaikki nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Manun baarissa loihditaan maistuvia drinkkejä, tarjoillaan paikallisten panimoiden oluita ja maistellaan huolella valittuja viinejä. Keittiössämme valmistuvat purilaiset, salaatit, grillipihvit, höyryävät keitot ja kalamiesten parhaat saaliit.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä.

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.