Avoimia työpaikkoja pääkaupunkiseudun hotelleissa ja ravintoloissa

Tule kanssamme luomaan elämyksiä
 
Etsimme pääkaupunkiseudulle huipputyyppejä hotelli- ja ravintola-alan monipuolisiin työtehtäviin. Haemme tällä hetkellä mm. kokkeja, tarjoilijoita ja vastaanottovirkailijoita.
 
 
Miksi tulla meille töihin?

Meillä innostutaan ja innostetaan. Haluamme aidosti, että vieraamme viihtyvät. Ja myös sinä. Saat käyttöösi Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut mm. jopa 20% alennuksen Sokokselta ja Emotionista, -25% kaikesta ruoasta ja juomasta S-Ryhmän ravintoloissa sekä alennuksia myös päivittäistavarakaupan ostoksista. Meille työntekijät ovat tärkeitä ja siksi käytössäsi on erittäin kattavat työterveyspalvelut niin mielen kuin kehon hyvinvointiin sekä 200€ vuotuinen työmatka-, kulttuuri ja liikuntaetu.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.
 
Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj, ja tulet työllistymään suoraan Sokotel Oy:lle.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.