Menu
Moro Sky Barin ikkunoista avautuvat huikeat maisemat

Annika nauttii Tampereen imusta

Tampereen alueen melko tuoreella kokous- ja tapahtumamyynnin myyntipäälliköllä Annika Rosenbergilla ei mene sormi suuhun S-ryhmän laajan tarjonnan edessä. Vuosien kokemus tapahtuma-alan eri työtehtävistä tuo varmuutta tekemiseen, ja kollegoilta saa tarvittaessa apua ja opastusta. Tapahtumakaupunkina tunnettu Tampere vetää nyt vieraita isosti puoleensa, joten vauhtia työssä riittää.

Annika Rosenberg tuli S-ryhmään Kiipulasäätiöltä tapahtumamyynnin ja -järjestämisen parista, työkokemusta on myös Helsingin Messukeskuksesta. Edellisessä työssään Rosenberg tottui tekemään kaiken alusta loppuun, nyt hän totuttelee 'sisäänheittäjän' rooliin. "Tampereen alue on päävastuuni, mutta meillä kaikki myyvät majoitus- ja ravintolapalveluita koko Suomessa. Onkin hienoa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme näin laajasti", Rosenberg toteaa.

"Jokainen työpäiväni on melko lailla erilainen, se pitää kivassa vireessä. Itselläni myös maisema vaihtuu viikon varrella useasti, osan viikosta olen Tampereella, osan etätoimistollani Hämeenlinnassa. Muutaman kerran kuukaudessa piipahdan tapaamassa kollegoita Helsingissä", Rosenberg kertoo.

Tapahtumakaupunki Tampere


Tampereesta on kehkeytynyt todella suosittu tapahtumakaupunki, on sitten kyseessä urheilu tai viihde. Rosenberg näkee suosion takana useita syitä.

"Meiltä löytyy useita isoja tapahtumapaikkoja Nokia Arenasta Ratinaan. Tampereelle pääsee helposti julkisilla, ja täällä on helppo kävellä kaikkialle. Ja onhan Tampere kaunis ja arkkitehtuuriltaan uniikki kaupunki; rosoisia tiiliseiniä, kosken huminaa, luontoa ja ruukkimiljöötä."

"Ihailen myös tamperelaisten tapaa luoda rennon mutkaton tunnelma tapahtumiin. Samalla osataan olla hyvinkin jämäköitä, joten tapahtumajärjestäjä voi luottaa siihen, että kaikki hoituu sujuvasti", Rosenberg sanoo.

"Nyt odottelemme lämmintä kevättä ja jääkiekon MM-kisojen alkua. Meillä Amarillon ja Pajan terasseille pystytetään isot kisascreenit, ja hotelleissa myydään fanituotteita. Tapahtumakesästäkin tulee vilkas; listalla on niin Tammerfestiä, European Master Gamesiä kuin Blockfestiäkin. Suosittelenkin varaamaan tapahtumat ja huoneet hyvissä ajoin."

Uniikit tamperelaishotellit


S-ryhmän Tampereen hotellit tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään kattauksen tapahtumatiloja ja majoitusmahdollisuuksia. "Meillä hoituvat niin kokoukset, seminaarit kuin isot iltajuhlatkin, majoituksineen", myyntipäällikkö lupaa. "Ja hotellit eroavat hyvällä tavalla toisistaan."

"Solo Sokos Hotel Torni Tampere vanhoine veturitalleineen tarjoaa uniikkia arkkitehtuuria sekä huikeat Tampere-näkymät. Tapahtumatiloissa, Tornin Raiteilla, juhlii yhtä aikaa jopa 700 henkeä. Legendaarisen Original Sokos Hotel Ilveksen sijainti Tammerkosken rannalla on aivan upea. Useista huoneista ja kokouskabineteista avautuvat kauniit näkymät koskimaisemaan. Ilveksen juhlava Ballroom kristallikruunuineen on jopa 400 hengen juhlien loistelias näyttämö."

Annika Rosenberg kertoo Radisson Blu Tammerin olevan uniikin tunnelmansa vuoksi omaa sydäntään lähellä. "Se on historiallinen paikka, joka tarjoaa hienon näyttämön vaikkapa perhejuhliin."

Tapahtumantekijän vauhti ei lopu vapaa-ajallakaan. Lumettomana aikana nainen hyppää maasto- tai gravelpyörän selkään, talvella suksille. Harrastuksiin kuuluu myös sulkapallo ja lenkkeily kahden pienen koiran kanssa.

"Nyt pohdin kesälomasuunnitelmia. Haluan käydä ainakin Kolilla, se on ollut haaveeni jo pitkään. Kolillehan aukeaa nyt uusi Break Sokos Hotel Koli Kylä juhannukseksi, se olisi kiva katsastaa tuoreeltaan."