26.11.2019

Alexandra- täynnä elämää- pikkujoulutunnelmissa

 

Kun kerran lähdetään, juhlitaan kunnolla

– Ollaan tällä porukalla tunnettu ainakin parikymmentä vuotta, osa ihan lapsuudesta saakka. Joka vuosi vietetään pikkujouluja yhdessä. Tällä kertaa valittiin paikaksi Alexandra hotellin keskeisen sijainnin ja toimivan pikkujoulupaketin vuoksi. Ohjelmaan kuuluu syöminen pitkän kaavan mukaan ja tietysti käydään kaupungillakin juhlimassa, jyväskyläläiset kaverukset kuvailivat illan kulkua.

Kuusihenkinen miesporukka varasi itselleen jo hyvissä ajoin sviitin hotellista, joten juhlatunnelma jatkui yötä myöten.

– Onkin muuten tosi hieno huone. Siellä saunotaan ja vietetään laatuaikaa yhdessä, he suunnittelivat.

 

Koko talo juhlii

Alexandra valjastetaan tänä vuonna kahteen kertaan koko talon yhteisten pikkujoulujen näyttämöksi. Ilta aloitetaan kuohuviinillä, josta siirrytään illalliselle Franseskaan, Jalo kitchen & loungeen tai Frans & Sandraan. Ohjelmaan sisältyy tietenkin myös tunnelmaa nostattavaa elävää musiikkia. Iltaa vietetään rennosti, mukavasti ja nauruherkästi ystävien tai työkavereiden kesken. Välillä kierrellään hotellin katutason tiloissa, nautiskellaan fiiliksestä, tavataan vanhoja ja uusia tuttuja ja poiketaan juomapisteille. Ensimmäisenä iltana talo täyttyi heti alkuillasta, eikä ravintoloihin tyhjiä pöytiä jäänyt ensimmäistäkään.

– Meillä on aina pikkujouluissa iso porukka koolla, nytkin varmaan ainakin viisikymmentä henkeä. Alexandrassa ollaan nyt ensimmäistä kertaa, ja hyvältä näyttää. Odotukset ovat korkealla, Elisan pikkujouluryhmään kuuluneet Minna, Jenna ja Ninni hymyilivät tervetuliaiskuohareiden nauttimisen lomassa, ennen kuin siirtyivät herkuttelemaan Franseskan buffetpöydän antimilla.

 

Ihana ja pitkä ilta luvassa

Pitkän pöydän Frans & Sandran puolelta kolmen ruokalajin illalliselle varanneen Kielo Solutionsin ryhmässä vallitsi yhtä iloinen tunnelma.

– Käytiin teidän pikkujouluinfossa ja kuultiin siellä tästä paketista. Hyvä konsepti ja meille todella hyvä sijainti. Aloitimme illan omissa tiloissamme, josta oli kätevä siirtyä tänne junaradan toiselle puolelle syömään.

– Todella hyvin on kaikki sujunut. Hauskaa on pidetty ja ruoka on taivaallista. Kerran kun lähdetään, niin juhlitaan sitten kunnolla, eli ihana ja pitkä ilta luvassa, naiset nauroivat.

 

#täynnäelämää
Täynnä elämää -juttusarjassa kerromme sanoin ja kuvin Original Sokos Hotel Alexandran elämästä erilaisista näkökulmista. Vangitsemme hetkiä, kerromme tarinoita ja kurkistamme taustoihin ja tapahtumiin, joita sinä et hotelliasiakkaana välttämättä näe, koe tai huomaa. Alexandra on täynnä elämää, 24 tuntia vuorokaudessa.