Original Sokos Hotel Albert, Helsinki, henkilökunnan suositukset
07.11.2016

Albertin henkilökunta vinkkaa Helsingin mielenkiintoisimmat tapahtumat

Albertin väki rakastaa syksyä ja sen vuoksi suosittelemme lämpimästi tutustumaan syksyisiin tapahtumiin Helsingissä. Tapahtumien lisäksi jo pelkästään Punavuoren kaduilla kulkeminen ja Koffin puiston tunnelmasta nauttiminen tuovat iloisen syysmielen.

Stadin Silakkamarkkinat 01-07.10.2017

Perinteikkäät Stadin Silakkamarkkinat vietetään jälleen Kauppatorilla merellisissä tunnelmissa. Helsingin vanhinta perinnetapahtumaa on järjestetty tiettävästi jo vuodesta 1743. Veden kielelle nostattavat sekä suolasilakat että herkullinen valikoima erilaisia silakkamarinadeja pihlajanmarjoista punapippuriin, maukasta toriruokaa unohtamatta. Merellisten herkkujen lisäksi markkinoilta saa myös aina maistuvaa mustaa saaristolaisleipää sekä saarilampaiden villasta tehtyjä vaatteita ja muita käsitöitä.

Sea Life ja Linnanmäki 12.-22.10.2017

Sea Lifessa pääset tutustumaan erikoisiin mereneläviin ja opit niiden elämästä. Siellä vierähtää mukavasti kokonainen päivä, vaikka ulkona vähän sataisikin. Liput saat kätevästi ostettua jo samalla, kun teet varauksen meille Albertiin, kurkkaa kohta "lisämyyntituotteet"

Linnanmäen perinteinen valokarnevaali 12.-22.10.2017 kruunaa syksyn ja tuoa valoa pimeneviin iltoihin. Valokarnevaalin päiväkohtaisen ohjelman löydät täältä.

I love me - messut Messukeskuksessa 20.-22.10.2017

I love me - messut kokoavat yhteen kauneutta, terveyttä, muotia ja hyvinvointia rakastavat. Parhaiten Albertista Messukeskukseen pääset, kun nappaat raitiovaunun numero 6 bulevardilta, matkaat sillä keskustaan ja vaihdat Pasilaan menevään paikallisjunaan.

Korkeasaari

Vuoden ympäri auki oleva Korkeasaaressa riittää nähtävää koko perheelle. Eläimetkin ovat syysaikaan varmasti virkeämpiä kuin kesäkuumalla. Rautatieasemalta pääsee kätevästi Mustikkamaalle bussilla numero 16, josta on lyhyt kävelymatka Korkeasaareen

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone