Aktiviteetit ryhmille

Kaipaatko tekemistä kokouspäivän oheen, tyhy-päivään tai kaveriporukalle? Meidän kauttamme saat kätevästi varattua aktiviteetteja ekoaseammunnasta fatbike-pyöräilyyn tai Marttojen karjalanpiirakkapajasta opastettuihin kävelykierroksiin. 
 

Kontiolahti Outdoorin opastetut aktiviteetit

Lähde ohjatulle fatbike-retkelle Joensuuhun tai lähde omatoimisesti pyöräilemään ympäri Joensuun hienoja rantateitä. Ajovauhti ja reitti räälöidään kunkin asiakkaan toiveiden mukaisesti ohjatuilla retkillä. Tai miltä kuulostaisi ekoaseammunta? Tässä aktiviteetissa pääset kokeilemaan turvallisesti, miltä ampumaurheilu tuntuu. Myös tiimiytysmisohjelmat, melontaretket ja metsäjumppa ovat saatavilla.

Fatbike-retket 1h, 2h tai 3h                                                                                                                                          

Ohjatulla fatbike-retkellä pääset kiertämään Joensuun pyöräilyreittejä oppaan kanssa. Ajovauhti ja reitti räätälöidään kunkin asiakkaan toiveiden mukaisesti

Pohjois-Karjalan Marttojen karjalanpiirakkapaja

Haluatko opetella piirakan rypytystä ammattilaisen ohjaamana? Meidän kauttamme saat myös varattua ryhmille piirakkapajan (1,5h) ryhmille. Paikkana toimii torin laidalla sijaitseva Pohjois-Karjalan Marttojen Marttakeskus. Piirakkapajassa saat nauttia itseleivotuista piirakoista munavoilla ja viedä loput tuliaisiksi kotiin.
 

Joensuun Matkailuoppaiden opastetut kävelykierrokset

Joensuun Matkailuoppaiden koulutetut oppaat vievät ryhmäsi kierrokselle ympäri Joensuuta. Kiinnostaako sinua tutustua Joensuuhun yleisesti, sukeltaa syvemmälle historiaan tai tutustus Joensuun lukuisiin muistomerkkeihin? Nämä kierrokset sopivat niin paikkakuntalaisille kuin muualta tuleville!
 

Uumen ohjelmia rentoutuksesta viinijoogaan

Kaipaatko hengähdystaukoa kiireisiin arkeen tai haluatko tarjota ryhmällesi hetken lepoa kesken kokouspäivän? Uumenelta löydät erilaiset lyhyet ohjelmat, jotka sopivat niin tyhy-päiviin, polttareihin kuin myös kokouksien oheen. Lyhyt rentoutushetki katkaisee palaverin mukavasti ja viinijoogassa pääset rennosti kokeilmaan joogaa samalla hauskaa pitäen. Jos kaipaat enemmän tietoa, on saatavilla myös luentoja ja pidempiä ohjelmia.

 

Varaukset ja lisätiedot Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelusta sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.