Menu
ABC-liikennemyymälät palvelevat ympäri vuoden

ABC-asemilta sujuvaa matkantekoa ryhmille

ABC-liikennemyymälöiden kehitysjohtaja Marko Fonsén kertoo, että maamme 94 ABC-asemaa palvelevat ryhmiä monin eri tavoin. Liikennemyymälöiden ravintolat ovat avoinna joka päivä ympäri vuoden aamupalasta iltaan asti. Ruoan tilaaminen onnistuu ennakkoon, ja isot tilat mahdollistavat useammankin ryhmän saapumisen samaan aikaan.

"Noutopöytämme on hyvin suosittu ryhmien keskuudessa, siihen kuuluu salaattipöytä, leivät, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa ja yksi kasvisruoka. Ja ABC-asemilla on aina ravintolan lisäksi kauppa, josta voi käydä vaivattomasti hakemassa vaikkapa matkaeväitä."

"Tarjoamme myös 10% alennuksen vähintään kymmenen hengen ryhmille, kun varaus tehdään etukäteen ja maksetaan yhteislaskulla", Fonsén kertoo.

Etuja tilausajokuljettajille ja ryhmänjohtajille

ABC-asemat tarjoavat myös kuljettajille ja matkanjohtajille etuja. Asemilta löytyy esimerkiksi maksuttomia taukotiloja tilausajokuljettajille.

"Yli 10 hengen ryhmien kuljettajalle tarjoamme kahvin ja sämpylän tai ruoan veloituksetta. Kun ryhmässä on yli 20 henkilöä, myös ryhmänjohtaja saa tämän edun", Fonsén vinkkaa. Ja toivottaa tervetulleeksi virkistymään ABC-liikennemyymälään.