Menu

10. Kerros on näköalaravintola Helsingin parhaalla paikalla

 

Kuulimme huhun – Kymppi on  taas täällä!

 
Uusi ravintolamme 10 .Kerros on auki. Ravintolan tilat on uudistettu funkkiksen hengessä talon uniikkia, alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Ystävällinen helsinkiläinen, jonka hellässä huomassa mikä tahansa tapahtuma, tilaisuus, tapaaminen tai vierailu onnistuu. 
 
Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintola avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut.
 

Ruokalista on tarkoin harkittu kokonaisuus

 
Keittiöpäällikkö Mikko Terho kuvailee menun sisältöä raaka-aineita arvostavaksi. "Suunnittelun periaatteina ovat olleet suomalaisuus, helsinkiläisyys ja vastuullisuus", Terho sanoo. Talon pitkä ravintolahistoria toimii keittiöpäällikön inspiraation lähteenä. "Hyödynnän perinteisiä valmistustapoja maut nykypäivään soveltaen." Ruokalista tarjoaa kiinnostavan valikoiman niin pientä iltapalaa kaipaavalle kuin pitkän kaavan mukaan illallistavalle savustetuista katkaravuista ja wallenbergista kokonaisiin kolmen ruokalajin menuihin.
 
 
10. Kerros, Kaivokatu 3, Helsinki.
Ravintola avoinna ma klo 12–22, ti klo 12-23, ke-la klo 12–00
pe-la Summer Terrace avoinna klo 01 saakka, säävarauksella
ke-la After Work Terrace avoinna klo 16-23
Aamiainen ma-pe klo 7–10, la-su klo 7–11