Menu

10 erikoissyytä matkustaa Pietariin

Syy Nro 1. Sää

Kyllä, sinulla on mahdollisuus nähdä kontrasteja vesisateesta aurinkoon tai helteestä lumisateeseen yhden päivän aikana – tämä on sellaista erikoisuutta, joka tekee kaupungistamme juuri sellaiseksi, millainen se tosissaan on. On tärkeää ottaa mukaan sateenvarjo, se on totta. Ja se, että pietarilaiset erottavat 50 harmaansävyä, on myös totta.

Syy Nro 2. Taidetta joka puolella

Katumusikantteja, kulkutaiteilijoita, runoilijoita kaupungin keskustassa – kaikkea tätä on tavattavissa Pietarissa joka päivä.

Syy Nro 3. Kaupunki romanttista matkustelua varten

Pietari sopii ihanteellisesti yhteiselle matkalle elämänkumppanin kanssa. Rantakadut, talojen katot ja kuilupihat luovat tavanomaista ilmapiiriä ja avaavat sinulle Pohjoisen pääkaupungin kaiken romantiikan ja magian.

Syy Nro 4. Epätavalliset konsertit ja näytännöt

Pietarissa on monia projekteja, joiden aikana tapahtumia järjestetään suoraan talojen katoilla, joista avautuu kaunista näköalaa kaupungille. Tämä on vakiotyypistä poikkeavaa ja sopii mainiosti lämpimälle vuodenajalle.

Syy Nro 5. Talot, joissa kuuluisat kirjailijat asuivat

Täällä tuntuu siltä, että jokaisella kadulla on ollut kävelyllä joku kuuluisa ihminen. Näin onkin, Dostojevski ja Puškin kävelivät samoja katuja pitkin, kuin sinäkin, ja saivat innoitusta omien mestariteoksiensa kirjoittamiseen.

Syy Nro 6. Pietarissa sinulle autetaan aina löytämään oikean tien

Pietarilaiset ovat aika osaaottavia ja valmiita aina auttamaan mielellään; jos olet eksyksissä, sinut saatetaan tarvitsemallesi paikalle asti. Jopa silloinkin, kun saattajaihminen on matkalla eri suuntaan, vaikka hän käyttäisikin elekieltä keskustellessaan kanssasi. 

Syy Nro 7. Jalkaisin kattoja pitkin

Kun ulkona on lämmintä, Pietarissa järjestetään jalankulkumatkoja kaupungin keskusta- ja yleisnäköalakatoille. Tämä on mielenkiintoinen valinta tapaamisille ja ajanvietolle ystävien kanssa.

Syy Nro 8. Underground-taidekeskukset ja rokkikahvilat

Runoilijoiden ja kirjailijoiden lisäksi Pietarissa on asunut kuuluisia luomistyötään tehneitä rokkimusiikin esittäjiä. Kaupungissa on paljon palvelupaikkoja, joissa he soittivat tai rentoutuivat, ja siellä vallitsee oma merkillinen ilmapiiri.

Syy Nro 9. Interaktiiviset museot

Mystisen historian museo, emootioiden museo, optisten harhakuvien museo – se on sitä mitä on tarpeen niille, jotka haluavat lisää vaihtelua Eremitaasissa ja Venäläisessä taidemuseossa käynteihinsä.

Syy Nro 10. Jalkapallon ystäville muistoja Maailmanmestaruudesta 2018

Viime kesä oli Pietarin kohdalta suurta urheilufestivaalia, ja muistot siitä ovat säilyneet kaikkialla kaupungissa. Vielä on mahdollista ottaa kuvia Zabiwaka –maskottikoiran kanssa, ostaa muistoesineitä ja käydä katsomassa Fifa:n fanialuetta.

Mukavaan vierailuun, varaa hotelliyöpymiset kolmesta Sokos Hotellistamme, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä monista kaupungin nähtävyyksistä.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/pietari

Muista käyttää S-etukorttia tai S-cardia varaamisen yhteydessä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.