Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Tervetuloa meille - Maakunnan makeimpaan hotelliin!

Vaasan Vaakuna on lämminhenkinen ja persoonallinen hotelli keskellä kaupunkia. Me teemme asioita suurella sydämellä erottuen massasta! Tasokkaasta hotellistamme löydät runsaan ravintolatarjonnan, monipuoliset kokoustilat sekä yhteydessämme olevasta Rewell kauppakeskuksesta loistavat ostosmahdollisuudet. Sijaitsemme Vaasan parhaalla paikalla, Kauppatorin laidalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hotellia ympäröi kauniit arvorakennukset, kuvankauniit merimaisemat avautuvat vain kivenheiton päässä hotellilta.

Koska saaristo ja luonto ovat Vaasan ja sen ympäristön helmi, haluamme sinun kokevan luonnonläheisyyttä myös vieraanamme. Tämä näkyy mm. uniikeissa teemahuoneissamme, jotka ovat täynnä tarkoin harkittuja yksityiskohtia, kuten Saaristo-huoneen myrskylyhdyt ja sään harmaannuttavat laudat. Must see vinkki! Noin 30 minuutin ajomatkan päästä löytyy ainutlaatuinen Merenkurkun saaristo, joka on Unescon maailmanperintölistalla ja Suomen ainoa luonnonperintökohde.

Kulttuurinnälkäisille kaupunkimme tarjoaa mm. suomen- ja ruotsinkieliset teatterit sekä lukuisia museoita. Naapurimaahan Ruotsiin pääsee muutamassa tunnissa M/S Aurora Botnia laivalla.
Tervetuloa viihtymään maailman onnellisempaan kaupunkiin Vaasan ja Vaakunaan, täällä sinä olet meille numero yksi!

Instagram
Facebook
LinkedIn

 
location
Kauppakeskus Rewell 101 65100, Vaasa
Kauppakeskus Rewell 101
65100, Vaasa
parking
puhelin
020 780 88 00 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa sekä ravintola- ja kokoustiloissa toimii langaton laajakaistayhteys 200M/200M.

Ilmastointi

Jokaisessa huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, joka tasoittaa huoneen lämpötilaa. Hotellihuoneissa ei ole koneellista ilmastointia, joka puhaltaisi kylmää ilmaa.

Asiakaspalautteet

 Teillä on respassa palvelu ihan parasta! Kaikki onnistuu ja virheitä sattuu, mutta tuntuu että kaikki vaan hoituu kuntoon. Kaikin puolin ihan kiva käydä teillä ja ei mitään huonoa sanottavaa!

 

 

Amupala on LOISTAVA! Henkilökunta tykkää työstään ja näkyy selvästi heidän tekemisessään.
Kiitos kovasti teille kaikille ja ihanaa syksyä!
Meidän ei tarvitse arpoa mihin tulemme seuraavalla kerralla kun suuntaamme Vaasaan !
 
Aamiainen oli monipuolinen buffet aamiainen. Iloksemme sen sai sunnuntaiaamunakin jo aamu seitsemältä.
Huone oli siisti ja kaikki perustarpeet täyttävä. Sänky suorastaa luksusluokkaa tuplapatjoineen ja tyynyineen! Ikkuna näkymä vanhalle vesitornille.

Todella keskeinen sijainti torin laidassa, mutta hotelli siitä huolimatta hiljainen ja rauhallinen. Perushyvä siisti huone, jonka ikkunasta pystyi seurailemaan torin elämää. Vastaanotossa oli todella ystävällinen palvelu. Pysäköinti toriparkissa toimiva ja kätevä.

Aamiainen oli hyvä ja pöytäpaikka sieltä liikuntavammaiselle löytyi hyvin. Vastaanoton väki toteutti erikoistoiveeni. Suihkutuoli oli ja pyysin vuoteeseen 4 tyynyä ja sinne oli tuotu 4 tyynyä lisää eli tyynyjä oli yhteensä 7. Kerrankin tarpeeksi tyynyjä!!

 

 

 

 

Kiitos aivan ihanasta asiakaspalvelusta! Vastaanotossa oli mielettömän ihana ihminen, joka sai asiakkaat tuntemaan itsensä tervetulleeksi!

Netistä poimittua

Valkoisen kartanon elämää -bloggaaja Hanna-Mari kävi perheineen meillä vierailulla. He tykästyiviät combi-huoneeseen ja antoivat tälle järjestelylle täydet pistett!
Lisää heidän kokemuksistaan hotellistamme ja Vaasassa voit lukea blogista. 

Bloggaaja Krisse kävi tutustumassa Atelje- sekä Vaasahuoneisiin hotellissamme. Vierailusta voit lukea tästä

Pää Pilvissä-blogin matkaaja Maarit kävi meillä vierailulla. Hänen kokemuksiaan hotellistamme ja Vaasasta voit lukea täältä