Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa - Maakunnan makein hotelli!

Vaasan Vaakuna on tasokas ja persoonallinen hotelli kaupungin sydämessä. Sijainti torin laidalla ostoskeskuksen yhteydessä tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet. Maailmanperintöalue, saaristo ja luonto, ovat Vaasan ja sen ympäristön helmi. Tätä luonnonläheisyyttä haluamme sinun kokevan myös vieraanamme.

Tuletpa sitten Vaasaan työn merkeissä tai nauttimaan vapaa-ajasta, mikset valitsisi maakunnan makeinta hotellia? Juna-asema kivenheiton päässä ja loistavat sisäparkkitilat autolle mahdollistavat joustavan matkustamisen. Hotellin omalla kuntosalilla pääset purkamaan päivän paineet. Kulttuurinnälkäisille kaupunkimme tarjoaa mm. suomen- ja ruotsinkieliset teatterit. Tai yhdistä vaikkapa hotelli ja risteily. Uumajan runsas ostostarjonta on vain 3,5 tunnin laivamatkan päässä.
Toki voit tulla meille ihan vaan rentoutumaan. Teemahuoneemme ovat uniikkeja ja jotain todella arjesta poikkeavaa, kannattaa kokeilla. Hotellin ravintolamaailma tarjoaa herkullisia makunautintoja aina aamupalasta illalliseen.

Vaasan Vaakunassa haluamme yhä enemmän erottautua massasta, tehdä asioita suurella sydämellä ja olla originelli.
Toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme, täällä sinä olet meille numero yksi!

Seuraa meitä: 

Instagram: vaakunavaasa

Facebook: vaakunavaasa

 
location
Kauppakeskus Rewell 101 65100, Vaasa
Kauppakeskus Rewell 101
65100, Vaasa
parking
puhelin
020 780 88 00 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
fax
020 780 88 88

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa sekä ravintola- ja kokoustiloissa toimii langaton laajakaistayhteys 200M/200M.

Ilmastointi

Jokaisessa huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, joka tasoittaa huoneen lämpötilaa. Hotellihuoneissa ei ole koneellista ilmastointia, joka puhaltaisi kylmää ilmaa.

Asiakaspalautteet

 Teillä on respassa palvelu ihan parasta! Kaikki onnistuu ja virheitä sattuu, mutta tuntuu että kaikki vaan hoituu kuntoon. Kaikin puolin ihan kiva käydä teillä ja ei mitään huonoa sanottavaa!

 

 

Amupala on LOISTAVA! Henkilökunta tykkää työstään ja näkyy selvästi heidän tekemisessään.
Kiitos kovasti teille kaikille ja ihanaa syksyä!
Meidän ei tarvitse arpoa mihin tulemme seuraavalla kerralla kun suuntaamme Vaasaan !
 
Aamiainen oli monipuolinen buffet aamiainen. Iloksemme sen sai sunnuntaiaamunakin jo aamu seitsemältä.
Huone oli siisti ja kaikki perustarpeet täyttävä. Sänky suorastaa luksusluokkaa tuplapatjoineen ja tyynyineen! Ikkuna näkymä vanhalle vesitornille.

Todella keskeinen sijainti torin laidassa, mutta hotelli siitä huolimatta hiljainen ja rauhallinen. Perushyvä siisti huone, jonka ikkunasta pystyi seurailemaan torin elämää. Vastaanotossa oli todella ystävällinen palvelu. Pysäköinti toriparkissa toimiva ja kätevä.

Aamiainen oli hyvä ja pöytäpaikka sieltä liikuntavammaiselle löytyi hyvin. Vastaanoton väki toteutti erikoistoiveeni. Suihkutuoli oli ja pyysin vuoteeseen 4 tyynyä ja sinne oli tuotu 4 tyynyä lisää eli tyynyjä oli yhteensä 7. Kerrankin tarpeeksi tyynyjä!!

 

 

 

 

Kiitos aivan ihanasta asiakaspalvelusta! Vastaanotossa oli mielettömän ihana ihminen, joka sai asiakkaat tuntemaan itsensä tervetulleeksi!

Netistä poimittua

Valkoisen kartanon elämää -bloggaaja Hanna-Mari kävi perheineen meillä vierailulla. He tykästyiviät combi-huoneeseen ja antoivat tälle järjestelylle täydet pistett!
Lisää heidän kokemuksistaan hotellistamme ja Vaasassa voit lukea blogista. 

Bloggaaja Krisse kävi tutustumassa Atelje- sekä Vaasahuoneisiin hotellissamme. Vierailusta voit lukea tästä

Pää Pilvissä-blogin matkaaja Maarit kävi meillä vierailulla. Hänen kokemuksiaan hotellistamme ja Vaasasta voit lukea täältä